Translate

divendres, 30 d’agost del 2019

Vita hormonal, protector tónico i més a les nostres novetats de setembre

Novetats setembre 2019

Vita hormonal


Vita hormonal és un altre dels productes que hem incorporat de la marca Love Organic. Són càpsules que contenen angelica (dong quai), cimifuga, trèvol vermell. borratja, maca, vitamina E i B6. Una combinació excel·lent per mitigar els efectes secundaris i hormonals durant la menopausa. Es recomana prendre 1 càpsula després de dinar i una altra després de sopar (2 al dia en total). 


Protector tónico



Xarop que reforça l'activitat i el bon funcionament del cor i el sistema circulatori. Entre els seus ingredients destaquen l'arç albar (espino en castellà), magnesi, vitamina E, raïm negre, magrana i vitamina B1. Es recomana prendre 20ml abans d'esmorzar. Barrejar sempre abans d'utilitzar.



Extracte d'astragalus


L'astràgal és una planta medicinal d'origen xinès que també es coneix amb els noms de Huang Qui o Bei Qui. És una planta adaptògena així que és molt recomanable en èpoques d'estrès, apatia, canvis emocionals, cansament físic i/o mental i per pujar les defenses. Fins ara teníem astràgal en pols i en càpsules i a partir d'ara també el trobareu en extracte. Es recomana prendre 25 gotes amb aigua o suc 3 vegades al dia.

Barretes saciants de xocolata negra i taronja

Barreta de xocolata negra i taronja rica en fibra i amb edulcorants enriquida amb vitamines. Apta per a diabètics. Es recomana acompanyar la barreta amb un got gran d'aigua. Consumir-ne 1-2 al dia.




Plaques de Shungit per al mòbil




Plaques petites de mineral shungit per neutralitzar les ones electromagnètiques del mòbil. Tamany similar a una moneda de 10 cèntims d'euro.




Incens Goloka




L'incens Goloka s'obtenen de la mateixa resina que els Nag Champa però amb un perfum més floral i suau. Està fet a ma i





Promoció setembre 2019



Amb el mes de setembre arriba la tornada a l'escola. Per això aquest mes el Fostprint Junior estarà al 15% de descompte igual que la línia Propolis infantil de Gricar: xarop, gotes i esprai.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada