Translate

divendres, 2 d’agost del 2019

Esprai de safrà, defens caps i més a les nostres novetats d'agost

Novetats agost 2019

Azafrán spray

Esprai de safarà amb extracte de safrà, melissa, vitamina B1 i vitamina B6. Els seus components ajuden al funcionament normal del sistema nerviós i psicològic així com també a disminuir el cansament i la fatiga. Es recomana aplicar 5 pulveritzacions una vegada al dia a sota de la llengua. En èpoques de necessitat es pot augmentar la dosi.



Defens caps


Seguim presentant més novetats de la marca Love organic. Defens caps són càpsules amb reishi, shiitake, maitaje, atzerola, astragalus, vitamina E, coure i àcid fòlic per ajudar a pujar les defenses. Es recomana prendre una càpsula al dia. Càpsules vegetals aptes per vegans, de comerç just i lliures d'OGM.


Melatonina spray



Esprai amb melatonina, melissa i rosella de Califòrnia que ajuda a agafar el son i contribueix a millorar el jet lag. Es recomana aplicar 2 pulveritzacions a sota de la llengua abans d'anar a dormir.




Gel de bany amb til·ler i llimona




Sabó de cos amb ingredients naturals amb til·ler (tilo en castellà) i oli essencial de llimona que suavitzen i calmen alhora que mantenen l'equilibri del pH natural de la pell. 





Extracte de fulles de gerds



Les infusions de fulles de gerds (frambuesa en castellà) són unes grans aliades durant les últimes setmanes d'embaràs. Ara també disposem de l'extracte per a totes aquelles embarassades que vulguin una alternativa a la infusió convencional mantenint les mateixes propietats.



Collarets d'ambar per a bebès




Collarets amb mineral d'ambar de 3 colors per l'època de dentició dels bebès.





Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada