Translate

dimarts, 20 d’agost del 2019

Llibres sobre alimentació i salut

L'estiu sol ser un bon moment per llegir 

Tant si encara no has fet vacances com si acabes de tornar, l'estiu sol ser un bon moment per a la lectura. Llegir a la platja, a la piscina o en una terrassa mentre es pon el sol és molt agradable! Així que avui compartim alguns llibres molt interessants que tot i que fa anys que estan publicats no deixen de ser actuals.

Salud de la botica del señor (M. Treben)



Si t'agraden les plantes medicinals i la fitoteràpia, aquest llibre no pot faltar a al teva biblioteca. Maria Treben va ser pionera dins del món de la medicina natural. Aquest és un llibre que va escriure l'any 1980 i que es va reeditar en castellà l'any 2013. Ja va per la vuitena edició.



La artrosis y su solución (A.M Lajusticia)




Ana María Lajusticia té 10 llibres publicats, tots ells molt interessants. En aquest la llicenciada en bioquímica explica l'origen de l'artrosi i com podem ajudar a regenerar els cartílags i recuperar la salut.




Porqué consumir alimentos ecológicos (R. Jiménez)




Un llibre per descobrir i entendre els motius per a consumir aliments ecològics, així com també a distingir la qualitat dels mateixos.





El equilibrio a través de la alimentación (O. Cuevas)



Olga Cuevas és una doctora en bioquímica que ha centrat gran part de la seva activitat docent en divulgar la dieta com un dels elements més importants per potenciar la força curativa de la persona. En aquest llibre busca integrar la ciencia moderna amb la filosofia oriental i convida a recuperar el sentit comú per alimentar-nos d'una manera sana i natural. 


La sal cristalina del Himalaya (J. Weihofen)




Un llibre per a conèixer en profunditat l'origen de la sal de l'Himalàia i totes les seves aplicacions tant internes com externes.





El pequeño doctor



Un manual sobre medicina natural que també hauria d'estar a totes les llars. Escrit l'any 1952 s'ha anat actualitzant amb molta cura fet que fa que avui en dia encara sigui actual i vigent. 





No podem acabar aquest post sense citar també a Montse Bradford que té més de 10 llibres publicats i a la Dra. Odile Fernández que en té 6.

Bona lectura a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada