Translate

divendres, 13 de setembre del 2019

Productes naturals per als polls

Tornada a l'escola: com prevenir o eliminar els polls amb productes naturals

El mes de setembre és el mes de la tornada a l'escola i també moltes vegades la tornada dels polls! Avui presentem uns productes per prevenir-los o eliminar-los de manera natural.

Oli d'arbre de te



Com a prevenció, posar 6-8 gotes d'oli dins del pot de xampú i fer servir regularment. Per eliminar-los, barrejar 8-10 gotes d'oli en uns 50ml d'aigua i aplicar en forma d'esprai per tot el cap. Deixar actuar 20 minuts, rentar el cap i retirar els polls amb una llemenera.



Xampú amb oli d'arbre de te




Indicat per a tot tipus de cabells, aquest xampú és un bon preventiu per als polls ja que en la seva composició ja porta oli d'arbre de te.





Aromapar


Esprai a base d'olis essencials i vegetals per eliminar polls i llémenes. Pulveritzar per tot el cabell i deixar actura 30 minuts. Rentar el cabell amb el xampú habitual i retirar els polls amb una llemenera. Es recomana repetir el procés al cap d'una setmana. Per prevenir, 2 pulveritzacions repartides pel cabell i 2 a la nuca.



Loció protectora antipolls 



Esprai preventiu amb olis essencials i vinagre de guassia. Es recomana vaporitzar a 20cm del cap fent una aplicació especial a la nuca i darrera les orelles. També es recomana vaporitzar els barrets i bufandes. A partir de 3 anys.




Amb aquests 4 productes naturals per als polls esperem que la tornada a l'escola sigui més fàcil! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada