Translate

dimarts, 1 d’octubre del 2019

Crema Cellularys, pro-carbon i més a les nostres novetats d'octubre

Novetats octubre 2019

Crema Cellularys


Crema hidratant i anti-age amb àcids insaturats Omega 3, mantega de Karité, oli de rosa mosqueta, col·lagen, urea, argan, àcid hialurònic, vitamina E i alantoina (molècula que ajuda a regenerar la pell).  Sense parabens. Es recomana aplicar a la zona a tractar fent un massatge suau fins que s'hagi absorbit bé. 



Pro-carbon



Càpsules amb carbó vegetal actiu, inulina, anís, fonoll i probiòtics que ajuden a millorar les flatulències i el malestar digestiu. Es recomana prendre una càpsula després de dinar i una altra després de sopar (2 en total). 




Penjolls i clauers en gàbia per posar minerals




Amb penjolls i clauers en gàbia podràs portar els minerals que vulguis i canviar-los quan tu vulguis. El penjoll està banyat en plata. 





Oli de ricí




Oli vegetal de ricí (ricino en castellà) bio de primera pressió en fred. L'oli de ricí enforteix les ungles,i ajuda a fer créixer el cabell i les pestanyes. També es pot fer servir per la pell perquè és molt nutritiu i reconstituent.




Promelo en càpsules




Càpsules de llavors d'aranja (pomelo en castellà) amb vitamina C que ajuden a combatre infeccions de bacteris i fongs. Es recomana prendre una càpsula al dia preferiblement al matí. 



Alpenkraft



Xarop herbal per cuidar les vies respiratòries amb 10 plantes, mel i 6 olis essencials. Sense lactosa, alcohol, conservants ni colorants. Es recomana prendre 10ml de 3 a 5 vegades al dia. Per a nens entre 6 i 12 anys, 5ml de 3 a 5 vegades al dia.




Promocions octubre 2019


Aquest mes trobaràs la tagatosa en pols de 500g al 25% de descompte. A més a més, per la compra d'un Collmar Cabello et regalem un xampú i unes càpsules de biotina! (Sense limitació d'unitats i fins a finalitzar existències).



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada