Translate

dimecres, 5 d’abril del 2023

Oli d'arbre de te i manuka, or coloidal i més a les nostres novetats d'abril

 Promocions abril 2023

Durant tot el mes d'abril: triptòfan amb magnesi i B6, V-nal i Ricigran al 15% de descompte.

El triptòfan amb magnes i vitamina B6 és un complement que ajuda a millorar estats d'estrès, angoixa i nerviosisme. Es recomanen 2 comprimits al dia, un amb l'esmorzar i l'altre amb el sopar. 

V-Nal és un complement formulat específicament per les molèsties a les cames, sobretot per aquelles persoens que passen moltes hores de peu o assegudes. Conté extracte de castanyer d'índies, vinya, rusc i vitamina C. Es recomana prendre 1 a 3 càpsules al dia.

Novetats abril 2023

Micoesential arbre de te i manuka

Micoesential és una barreja d'olis essencials, principalment d'arbre de te i manuka però que també conté oli essencial de gerani, lemongreass, palmarosa, lavanda, alfàbrega sagrada i clau. Aquesta mescla és ideal per cuidar els peus i les ungles ja que és antifungica, cicatritzant i antimicrobiana. Ideal per tractar fongs.

Es pot aplicar directament amb l'ajuda del pinzell o bé fer un preparat a un pot de 30ml d'oli vegetal i afegir 15 gotes de micoesential. Aplicar el preparat a la zona desitjada.

Aurocol or coloidal


Or coloidal de 5ppm obtingut per electròlisi amb aigua, d'ús tòpic. Provoca un efecte flash antioxidant, revitalitza la pell i ajuda a prevenir l'envelliment cutani. Es recomana aplicar sobre la pell 2-3 vegades al dia.


Desodorant d'albercoc i flor de saüc


Desodorant que permet la transpiració amb ingredients vegetals que actuen neutralitzant les males olors. Sense sals d'alumini, vegà i no testat en animals. Olor afruitada d'albercoc amb notes de saüc. Utilitzar igual que el desodorant habitual.


Galetes de civada bio sense gluten

Galetes tipus Maria de civada sense gluten. 3 models diferents per escollir: tardicionals, amb xips de xocolata o banyades amb xocolata. Totes elles d'agricultura ecològica, certificades sense gluten, veganes i sense oli de palma. 



Xips de vegetals bio amb oli d'oliva


Xips de moniato, remolatxa, carrota i xirivia fregides amb oli d'oliva verge extra i un toc de sal marina. Ideals per fer l'aperitiu!



Macamar


Maca Andina (groga, vermella i negra) d'agricultura ecològica que contribueix al rendiment físic, mental i millora la funció sexual tant en homes com en dones. Es recomana prendre 2 càpsules al dia.



Lampades de sal gris de l'Himalàia



Les llums o làmpades de sal de l'Himalàia són blocs de sal pura que es buiden per dins per poder col·locar una bombeta petita. Tenen nombrosos beneficis i propietats associades com ara purificar espais i reduir l'electricitat estàtica.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada