Translate

dilluns, 5 de setembre del 2022

Colon calm flora, aigua de mar i més a les nostres novetats de setembre

Promocions setembre 2022

Aquest mes de setembre, Detox bio de Salus, pasta de dents en pols i mel de romaní al 15% de descompte.

Detox bio és un preparat amb plantes i fruites ecològiques que ajuda a depurar l'organisme després dels excessos estiuencs o per preparar el cos pels canvis estacionals. La pasta de dents en pols està formulada amb ingredients 100% naturals amb gust de menta o maduixa. Anticàries, antimicrobiana, antiinflamatòria i antioxidant. Fa espuma! 

La mel de romaní és tonificant i va bé per l'acidesa i les úlceres d'estómac.

Novetats setembre 2022

Colon Calm Flora

Càpsules vegetals amb 5 tipus de bacteris diferents (3 humans, 1 vegetal i 1 lacti), cal·lostre, i inulina que ajuda al benestar intestinal especialment amb alteracions com el còlon irritable. Es recomanen 2 càpsules al dia.



Aigua de mar en format de 2 i 5 litres

Incorporem el format de 2 litres i de 5 litres d'aigua de mar. Procedent del Cap de Gata (mar Mediterrani) a 1.300 metres de la costa i 38 metres de profunditat. Microfiltrada per eliminar bacteris i impureses, lliure de bisfenol A i ftalats.Es pot fer servir tant per beure com per cuinar.


Crema sòlida corporal hidratant 

Amb mantega de mango i cacau, oli d'arròs i espirulina aquesta crema sòlida hidrata en profunditat i nodreix la pell seca del cos, les mans i els peus. Per fer-la servir, es recomana que després de la dutxa i amb la pell ben seca, freguem la crema sòlida sobre la part del cos que volem hidratar. L'escalfor del mateix cos farà que es vagi desfent poc a poc. Realitzar un massatge suau per afavorir l'absorció.

Frutas&fibras forte

Frutas&fibras forte està pensat pel restrenyiment ocasional, amb una acció ràpida de 8h (es pren a la nit amb un got gran d'aigua per a que faci efecte al matí). Format en comprimits (amb ruibarbe, alcaravea, figues i tamarinde) i format en cubs mastegables (que a més a més dels ingredients anteriors també té dàtil i pruna).


Anells d'acer amb mineral

Anells amb fornitura d'acer (no produeix al·lèrgies) oberta pel darrera així que s'adapta a qualsevol tamany de dit. 8 minerals diferents a escollir.


Llibre aromaterapia para ti

Un llibre de Maribel Saiz per descobrir i aprofundir en aromateràpia dividit en 3 grans blocs: conceptes, pràctica i guia de 40 olis essencials. Amb fórmules pel dia a dia, de farmaciola, pels diferents ambients de la lla i també per a mascotes.


Sanaglu

Sanaglu és un complement a base d'enzims digestius, proteases i exo i endo peptidases que ajuda a digerir els aliments que tenen gluten. Es recomana prendre 1-2 càpsules immediatament abans d'ingerir un aliment o beguda amb gluten. Fins a un màxim de 5 càpsules al dia. Es recorda que en cas de tenir diagnòstic de celiaquia, l'únic tractament efectiu és la dieta lliure de gluten. 


Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada