Translate

dimarts, 2 d’agost del 2022

Llums de mineral, gymnema i més a les nostres novetats d'agost

 Promocions agost 2022

Aquest agost et proposem les vitamines mastegables d'Herbora, el col·lagen+magnesi de 180 comprimits d'Ana María Lajusticia i la loció escolar Irati al 15% de descompte.

Vitamine és la gamma de vitamines mastegables d'Herbora. Aquest mes podràs gaudir de totes les que tenim disponibles al 15% de descompte (magnesi, zinc, multivitamines, ferro, vitamina D3 amb K2, calci i grup B). El col·lagen amb magnesi ajuda a les articulacions, a la pell i als ossos. La loció escolar Irati està feta amb olis essencials per protegir el cap ara que és època de campaments i ludoteques i per estar previnguts a l'escola davant dels polls.

Novetats agost 2022

Llums de mineral


Ja tenim disponibles els llums de quars blanc i els de quars rosa. Funcionen amb un petit interruptor com tenen habitualment les làmpades de les tauletes de nit. El quars blanc o quars cristall ....i el quars rosa....


Gymnema en càpsules

La gymnema és una planta d'origen asiàtic utilitzada en ayurveda. En sànscrit s'anomena gurmar i significa "destructor de sucre" degut a la seva capacitat per reduir la sensació que provoquen els aliments dolços a les papil·les gustatives i d'aquesta manera fer-los menys atractius. A més a més també ajudaria a augmentar la producció d'insulina i reduir l'absorció de sucre a l'intestí. Es recomana prendre 2 càpsules al dia, una amb l'esmorzar i l'altra amb el sopar.


Sabons sòlids La Foresta

A les novetats de juny ja vam presentar els xampús de cosmètica sòlida La Foresta. Aquest mes us presentem els sabons sòlids amb 3 noves incorporacions: sabó de coco (hidratant, nutritiu i antioxidant, per a qualsevol tipus de pell), sabó de civada i karité (calmant, exfoliant i hidratant per a pells delicades) i sabó  de romaní i espirulina (astringent,exfoliant i antiacne, per a pell mixta i greixosa). 


Ampolla de vidre amb punta de mineral (quars blanc)

Ampolla de vidre de 500ml amb tap de rosca d'acer als 2 extrems i punta de mineral de cristall de roca (quars blanc) al seu interior d'uns 8cm. Podràs introduir aigua, infusions o qualsevol líquid per a que entri en contacte amb el mineral. Inclou funda protectora de neoprè.



Acondicionador capil·lar Herbori

Acondicionador amb ingredients bio i naturals com l'hibisc, l'argan i la proteïna de blat que nodreixen i enforteixen el cabell i li donen brillantor i lluminositat. Es recomana aplicar una vegada s'hagi esbandit el xampú habitual, deixar actuar uns minuts i aclarir amb aigua abundant.


Evacuaplus complex


Complement alimentari a base de plantes (sen, fràngula, extracte de kiwi patentat, boldo i àloe vera) per afavorir el trànsit intestinal. Es recomana prendre una càpsula al dia abans d'anar a dormir.

Flocs de civada fins sense gluten


La civada pura, a la seva composició no té gluten, el que passa és que pel conreu i per la seva manipulació es contamina fàcilment degut a que moltes vegades està en contacte amb altres cereals que sí que contenen gluten. Incorporem a la botiga aquests flocs de civada integral fins amb certificació sene gluten, apte per a tots els membres de la família.


Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada