Translate

dimarts, 31 de maig del 2022

Tribulus, cosmètica sòlida La Foresta i més a les nostres novetats de juny

 Promocions juny 2022


Durant tot el mes de juny, otalín, farina de coco i tortitas de llenties i pèsols amb remolatxa al 15% de descompte.

Otalín, gotes amb oli d'oliva, trepó, pròpoplis i olis essencials t'ajudarà a tractar les infeccions d'oïda típiques d'estiu. Amb la farina de coco podràs preparar receptes diferents com el pa de farina de coco i amb les tortitas de llenties i pèsols amb remolatxa podràs fer un aperitiu o snack original i saludable. 


Novetats juny 2022

Tribulus Terrestris en càpsules

El tribulus terrestris és una planta d'origen Europeu que fa unes flors petites grogues. S'utilitza com a tònic general i s'ha fet famosa per les seves propietats afrodisíaques i de millora de la potència sexual i erèctil. Les càpsules de Tribulus Terrestris de Love Organic contenen a més a més vitamina B6, magnesi i zinc potenciant les propietats de la planta. Es recomana prendre 1 càpsula per dinar i 1 per sopar.

Xampús sòlids La Foresta

Donem la benvinguda a la marca de cosmètica sòlida La Foresta, durant els propers mesos anirem presentat els seus productes. Hem incorporat 6 xampús sòlids diferents, tots ells amb ingredients orgànics, sense plàstics, silicones, ni ingredients d'origen animal. Així doncs a partir d'ara trobaràs xampú sòlid d'ús freqüent, cabell sec, cabell greixós, cabell blanc, anticaiguda i anticaspa.

Moringa en fulla bio


La moringa està considerada un superaliment per les múltiples propietats que se li atribueixen, com ara estimular les defenses o ajudar a controlar els nivells de glucosa o colesterol. Les fulles de moringa bio et permetran preparar-te una infusió a qualsevol hora del dia.


Difusor per a cotxe

Ara que comença a venir l'època de fer vacances, podràs continuar gaudint dels olis essencials i les seves propietats amb el difusor per a cotxe. Els olis essencials es dipositen a un filtre intern i el difusor s'endolla a l'encenedor del cotxe, podent escollir dues intensitats diferents. El difusor per a cotxe ja té un filtre intern i també en porta dos més de recanvi i una sinèrgia d'olis essencials de 5ml (avet blanc i vermell, bergamota, eucaliptus, llimona, mandarina i menta).


Citrat de potassi



El potassi és un mineral imprescindible per a l'organisme, contribuïnt al bon funcionament del sistema nerviós, muscular i la pressió arterial. En forma de citrat s'assimila millor. Es recomana prendre 1-2 comprimits al dia amb els àpats principals.



Booster serum facial de vitamina E


Sèrum de vitamina E per la cara en format de xeringa airless per una aplicació més pràctica. La vitamina E protegeix de l'envelliment cutani, hidrata en profunditat i calma. Apta per a qualsevol tipus de pell, sense perfums ni silicones. Es recomana aplicar al matí però també es pot fer servir a la nit. Aplicar petites quantitats per tota la cara, coll i escot (1ml aprox. en total) i fer un massatge suau fins a completar l'absorció.



Noves varietats d'infusions Cupper



Ampliem la nostra gamma d'infusions Cupper amb la col·lecció de fruits vermells: maduixa, nabius i gerds. Ideals per prendre tant en calent com amb un got de gel!



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada