La farina de coco
La farina de coco, per la seva composició, no té gluten i és rica en fibra.
Té un índex glucèmic baix i per tant pot ser interessant per a persones diabètiques o dietes baixes en hidrats de carboni com la dieta keto. Es pot fer servir tant crua com cuita i combina bé amb receptes dolces i salades.
Pa de farina de coco
Ingredients:
- 120g de farina de coco
- 4 ous
- 60g d'oli d'oliva o gira-sol
- 1 culleradeta de postre de llevat
- 1 culleradeta de postre de sal
- 1 cullerada de postre de goma xantana (opcional)
- pipes de gira-sol o carbassa (opcional)
Preparació:
Preescalfar el forn a 180ºC. Batre els ous i afegir l'oli d'oliva. Barrejar bé. Seguidament afegim poc a poc la farina i anem barrejant bé per a que la mescla sigui homogènia. Afegir la culleradeta de llevat, la de sal i la de goma xantana (ajudarà a donar més esponjositat).
A continuació posar la massa a un motlle per a forn i escampar unes llavors per sobre (al gust). Coure al forn durant uns 45 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada