Translate

dimarts, 5 d’abril del 2022

Surafit, Aloelax i més a les nostres novetats d'abril

 Promocions abril 2022

Durant tot aquest mes d'abril, Collmar mastegable, càpsules de llavors d'albercoc i Dentaforce al 15% de descompte.

Collmar mastegable són uns comprimits amb col·lagen, magnesi i àcid hialurònic que van bé per la pell, els ossos i les articulacions. 3 gustos a escollir: galeta de xocolata, cirera o llimona. Les llavors d'albercoc són grans antioxidants i Dentaforce és un col·lutori bucal fet a partir de plantes en el que només es necessiten 3 gotes en cada aplicació.

Novetats abril 2022

Surafit

Tintura 100% pura i bio d'agulles de pi silvestre d'alta concentració de suramina (principi actiu) i vitamina C. Un gran suport pel sistema immunològic i que també s'utilitza per prevenir els coàguls sanguinis, millorar la circulació sanguínia i la pressió arterial i protegir l'ADN i l'ARN. Es recomana prendre 25 gotes 3 vegades al dia abans dels àpats principals (esmorzar, dinar i sopar). Intentar deixar un minut sota la llengua i tragar després.

Iode

El iode és un oligoelement que desenvolupa un paper molt important a la glandula tiroides i les seves hormones però també en altres glandules i hormones del cos. Últimament es parla més d'ell donat que en cas d'accident nuclear es recomana la ingesta de iode amb la finalitat de saturar la glandula tiroides i que aquesta no pugui absorbir iode radioactiu. Les ampolles de iodur de sodi de Labcatal es prenen preferiblement en dejú sota la llengua, 1 al dia.

Aloelax


Aloelax de Love Organic són càpsules amb àloe vera, sen, malví (malvavisco en castellà), llantén, fonoll  i probiòtics que ens ajuda a regular el trànsit instestinal a la vegada que cuidem la mucosa i la flora intestinal. Es recomana prendre 1-2 càpsules abans d'anar a dormir. 


Infusions Lemongrass


Infusions 100% bio amb herba llimonera o citronel·la (lemongrass), canyella i blavet. Una bona combinació que podria anar bé com a detox, millorar el mal de cap, la circulació o la pell. Es recomana deixar infusionar de 3 a 5 minuts.



NeuroCalm

Complement que contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i muscular evitant les rampes, espasmes, parestesies i formiguejos. Molt recomanat en mal d'esquena i cervical d'origen nerviós. Amb UMP, ALA, magnesi, potassi, clor, vitamines del grup B. Es recomana prendre 2 comprimits infusionables a la nit. 

Es poden tragar o bé posar-los a una tassa amb aigua calenta, deixar que es dissolguin i beure l'aigua com si fos una infusió.

Yemoprolis gold syrup


Xarop amb propolis, plantes i olis essencials que alleuja els refredats, congestió nasal, grip, faringitis, bronquitis, tos tant seca com productiva i ajuda a recuperar la mucosa respiratoria. El poden prendre tant adults com nens a parir dels 10 kg de pes corporal.



Kit 4 mantegues de karité perfumades

Kit amb 4 potets de 15g de mantegues de karité ideals per portar al bolso o de viatge. 4 models diferents: ylang-ylang, vainilla, floral i citrus. Es poden utilitzar per la cara, els llavis, les puntes del cabell, per hidratar zones seques del cos o per les mans, ungles i cutícules. També són ideals per fer servir com a perfum sòlid. Ecocert, veganes, de comerç just sense al·lèrgens ni sense productes químics.


Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada