Translate

dimecres, 2 de febrer del 2022

CBG, oli essencial d'agulles de pi i més a les nostres novetats de febrer

 Promocions febrer 2022

Durant tot el mes de febrer, Immunilflor Urto, Vitamolas kids defensas i mel mil flors al 15% de descompte.

Immunilflor Urto és un complement per ajudar a mantenir i pujar defenses per a adults, de la mateixa manera que Vitamolas kids defensas són unes gominoles sense sucres ni al·lèrgens gust cirera que ajuda a mantenir i pujar defenses als petits de casa.

La mel mil flors és una mel produïda pel nectar de moltes flors, per això és una mel completa i amb propietats diverses.

Novetats febrer 2022

CBG al 7%



EL CBG o cannabigerol és un component no psicoactiu de la planta de cannabis sativa que igual que el CBD té propietats antiinflamatòries i analgèsiques però també antibacterianes i neuroprotectores. També podria ajudar a millorar el glaucoma i a tenir més gana.



Oli essencial d'agulles de pi


Oli essencial de pi silvestre procedent de les agulles de la planta. Aquest oli ofereix una acció balsàmica (calmant) als bronquis, és antibacterià, antifúngic i expectorant. Es poden prendre fins a 3 gotes al dia o utilitzar per fer inhalacions o al difusor.



Dr. Green: complements alimentaris per a mascotes

Donem la benvinguda a Dr.Green de Drasanvi. Una nova marca de complements alimentaris per a gossos i gats. Incorporem a la botiga 3 productes nous. RelaxGreen gotes per ajudar a combatre l'ansietat i l'estrès, MovilGreen gotes per ajudar a la salut articular i la mobilitat i SeaGreen en pols per modrir el pèl i prevenir l'aparició de placa dental i mal alè. Totes les dosificacions són per kg de pes.


Xiclets de menta i eucaliptus amb CBD




Una manera diferent i còmoda de poder gaudir de les propietats del CBD dins i fora de casa. Xiclets gust menta-eucaliptus amb CBD. Cada xiclet aporta 5mg de CBD.




Gelea reial amb magnesi


Càpsules que gràcies a la gelea proporcionen energia i vitalitat i amb el magnesi redueixen l'estrès i milloren l'estat d'ànim. Es recomana prendre de 2 al dia preferiblement al matí. 



Mushroom Complex


Producte elaborat amb 5 fongs (reishi, shiitake, maitake, cordyceps i xampinyó del sol) amb propietats 
antivíriques, antiinflamatòries i estimulants del sistema immunològic entre altres. Es recomana prendre un comprimit al dia preferiblement en dejú.



Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada