Translate

dijous, 20 de gener del 2022

Més productes per a la farmaciola natural

 Ampliem recomanacions per a la teva farmaciola natural

Ja fa temps que vam publicar un post sobre 10 productes imprescindibles en una farmaciola natural. Una farmaciola natural pot ser molt extensa, es tracta d'anar provant quins productes ens van bé i anar creant el nostre propi espai de primers auxilis o dolències habituals a dins de la nostra llar.

Avui us fem una proposta d'aquesta ampliació de productes del que podria ser una farmaciola natural.

My Esential kit SOS


Una de les nostres novetats de desembre 2021, el kit d'aromateràpia de primers auxilis. Ideal per tenir a casa o per endur-se de viatge. El kit inclou 5 olis essencials, 3 vegetals, 4 roll on, 2 sticks inhaladors i la guia per fer les formulacions.


CBD

El CBD és un dels principis actius de la planta de cannabis i entre altres, té propietats analgèsiques (pel dolor) i calmants. A la farmaciola serà útil pel dolor (mals musculars, mal de cap, menstruació) i també pels estats nerviosos o l'insomni. 


Col·liri aigua d'eufrasia


Col·liri natural amb 5 plantes que millora les molèsties i irritacions dels ulls. Hidrata, calma i neteja els ulls. Es recomana aplicar 1-2 gotes a cada ull entre 2 i 3 vegades al dia.


Normacid

Es tracta d'un complement alimentari per ajudar a neutralitzar l'acidesa i la pesadesa després dels àpats. Es pot mastegar o deixar dissoldre a la boca. Amb gust llimona. Es recomana 1 comprimit després de cada àpat, revisable en funció de cada necessitat.


Otalín


Producte natural formulat a base d'un macerat d'oli d'oliva i plantes per a la neteja, desinfecció i les infeccions d'oïda. Aplicar 2-3 gotes a cada orella entre 2 i 4 vegades al dia.



Xarop infantil de ceba per a la tos


La ceba és un dels remeis més antics per tractar la tos. El xarop infantil de ceba, malva i mel és molt eficaç i amb gust a fruites del bosc i agrada molt als infants. Es recomana prendre una culleradeta de postre entre 2 i 3 vegades al dia. A partir dels 3 anys d'edat.


Xarop de Santasapina per a la tos


Xarop pels adults i nens a partir de 6 anys, a base de pinyes d'avet, sucre de canya integral, mel i suc concentrat de pera. Amb propietats balsàmiques que calmen la gola i la tos seca. Es recomana prendre una cullerada sopera de 2 a 4 vegades al dia. Els nens de 6 a 12 anys poden prendre 1 cullerada de postre de 2 a 4 vegades al dia.


Pomada del tigre vermella i blanca


La pomada del tigre és un dels altres remeis naturals present a moltes llars. La pomada vermella fa un efecte calor i va bé per les contractures musculars mentre que la pomada blanca fa un efecte fred i va molt bé pel mal de cap i la migranya.



Alerphyt


L'ortiga verda, la N-acetilcisteina la quercitina i la planta vara d'or són bones propostes naturals que ajuden a mitigar les al·lèrgies primaverals. Es recomana començar 2 setmanes abans de la primavera prenent 1 càpsula al dia amb l'esmorzar. Durant la primavera 1 càpsula després de cada àpat (3 en total).


Melatonina Spray


La melatonina és un dels remeis naturals per a l'insoni. Aquest espai amb melatonina, melissa i grosella de Califòrnia  ajuda a conciliar el son i descansar millor. Es recomanen 2 pulveritzacions a sota de la llengua abans d'anar a dormir.



En properes ocasions, seguirem ampliant aquesta llista de productes alternatius per fer una farmaciola natural :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada