Translate

dijous, 4 de novembre del 2021

Sinèrgies aromàtiques, calendari d'advent i més a les nostres novetats de novembre

Promocions novembre 2021


Durant tot el mes de novembre, 3 productes al 15% de descompte. Organac és un complement amb plantes, N acetil cisteïna i vitamina C que ajuda a fluidificar el moc i facilitar la seva expulsió. Per altra banda la moringa és un superaliment amb propietats antivirals i antibacterianes que ajuda a pujar defense i la graviola és una fruita tropical molt antioxidant amb possibles efectes antitumorals, antiinflamatoris, hepatoprotectors i antibiòtics.


Novetats novembre 2021

Tagatosa en pols


Tornem a disposar de tagatosa en pols en format de 500g. Com és habitual, també trobareu la tagatosa en comprimits (100 unitats i 600 unitats) i la recàrrega de 500 unitats.



Calendari d'advent d'infusions 


Calendaris d'advent d'infusions de la marca Yogi Tea (24 infusions diferents, 1 per cada dia) i de la marca Cupper (12 infusions diferents, 2 de cada gust).



Difusor Esential Diffuser


Difusor pur d'olis essencials que funciona sense aigua. Això permet difondre les mol·lècules dels olis a través de l'aire, afavorint la seva volatilitat de manera natural. No escalfa els olis de manera que mantenen totes les seves propietats. Només amb 15-20 minuts de funcionament l'oli es difon en un radi de 20-30 metres quadrats. Amb 7 llums de colors diferents. Inclou una mostra de 5ml de sinèrgia aromàtica sueño.



Sinèrgies aromàtiques per a difusors

Ampliem les sinèrgies aromàtiques (barreges d'olis essencials) per a difusors amb 5 noves varietats diferents. Energy (bergamota, llimona, pi de les landes, menta i lemongrass), Purify (gerani, llimona i palmarosa) Relax (aranja, bergamota, taronger agre, cedre atlas i lavanda) Respir (eucaliptus, pi, lavanda, arbre de te i marduix), Sueño (ravintsara i lavandina).


Florín


Florín és un complement alimentar amb probiòtics (microorganismes vius que ajuden a equilibrar la microflora intestinal i vaginal) pinya i papaia. Aquests 3 ingredients ajudaran a reconstruir la flora i millorar els problemes digestius. Es recomana prendre 1 cápsula amb mig got d'aigua abans d'esmorzar.


Penjolls de minerals



Nova gamma de minerals per portar de penjoll. 9 diferents a escollir: ull de tigre, quars rosa,  sodalita, amatista, quars cristall, turquenita, pedra lluna, citrí i obsidiana nevada. 



Comprimits de vitamines del grup B mastegables

Comprimits de vitamines del grup B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12) mastegables amb gust de llimona. Les vitamines del grup B participen en diversos processos a l'organisme, com la funció psicològica normal, el metabolisme enrerètic, el sistema nerviós, el cansament o el rendiment intel·lectual. Es recomana prendre un comprimit al dia, preferiblement en dejú.


Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada