Una recepta ràpida i senzilla per buscar alternatives a la proteïna animal.
Hamburgueses veganes de cigrons i verdures
Ingredients (per a 6-8 unitats):
- 220g de cigrons en conserva- 200g de carbassó
- 100g de carrota
- 100g de ceba
- 3 cullerades soperes de farina de cigrons
- 1 culleradeta de cafè de pebre vermell dolç
- 1 culleradeta de cafè de sal de l'Himalàia
- unes fulles de julivert
- Oli d'oliva verge extra
Preparació:
Triturem els cigrons amb una batedora tipus turmix. Afegim la ceba i el carbassó tallats a daus petits, la carrota ratllada i la farina. Tornem a batre una mica per homogeneïtzar millor la mescla. Afegim la culleradeta de pebre dolç, la sal i les fulles de julivert picades. Barregem bé amb una espàtula.
Mentre s'escalfa l'oli d'oliva verge extra a la paella, amb les mans fem les hamburgueses del tamany i la mida que desitgem i les posem a fregir fins que estiguin dauradetes pels dos costats.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada