Translate

dilluns, 3 de maig del 2021

Ronquina, collagenix beauty i més a les nostres novetats de maig

 Promocions maig 2021


Durant tot el mes de maig, el roll on anti stress, la crema de calèndula i el Drain Plus al 15% de descompte. 

El roll on anti stress és una barreja de 10 olis essencials ideal per portar al bolso i aplicar a la cara interna dels canells, fregar-los entre sí i fer inhalacions profundes per relaxar-nos. La crema de calèndula per a pells sensibles, refresca, hidrata i protegeeix. i finalment el Drain plus ideal per la retenció de líquids i mobilització de greix que també té passiflora i ens ajudarà a controlar l'ansietat.

Novetats maig 2021

Tònic capil·lar Ronquina


El tònic capil·lar de Ronquina estimula el creixement i enforteix el cabell. La quina estimula la circulació sanguínia del cuir cabellut i afavoreix el funcionament òptim de les estructures capil·lars. Es recomana aplicar sobre el cabell sec abans de rentar-lo efectuant un massatge al cuir cabellut i deixar actura 10 minuts. Retirar amb aigua i rentar-se el cabell amb el xampú habitual.


Collagenix beauty 

Ampolles amb col·lagen marí, resveratrol, àcid hialurònic, complex replexium, vitamina C, actius botox-like i antipol·lució que hidraten, reparen, il·luminen i redueixen la profunditat de les arrugues. Es recomana mitja ampolla al matí i mitja per la nit tancant-la acuradament amb el dosificador. 


Comprimits de calci i vitamina D3 mastegables



Comprimits de calci i vitamina D3 mastegables amb gust de llimona per mantenir els ossos en bon estat. Es recomana mastegar 2 comprimits al dia. 



Collaret difusor d'aromateràpia


Collaret que s'obre i a dins es posen els olis essencials a un coixinet, de manera que, al portar-lo penjat, anem olorant els olis i gaudint de les seves propietats. El collaret és d'acer inoxidable i porta 10 recanvis de coixinets de diversos colors. Una manera diferent i complementària de gaudir de l'aromateràpia!


Adrenal Success


Càpsules amb l-teanina (aminoàcid), rhodiola, ashwagandha, eleuterococo, schisandra, betonica, cordyceps, reishi, maitake, astragalus i GABA pensades per èpoques de molt estrès, alt rendiment i per millorar l'estat de les glàndules suprarenals i el sistema immunològic. Es recomana prendre una càpsula al dia. 


Manats de sàlvia i ruda per cremar



L'any passat vam incorporar els manats de sàlvia per cremar. Ara incorporem els manats de sàlvia i ruda que també ajudaran a purificar les energies de la teva llar.




Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada