Translate

dimarts, 20 d’abril del 2021

Kit d'aromateràpia emocional

 Els olis essencials

Un oli essencial és un extracte líquid, concentrat i molt complex que s'obté de plantes aromàtiques o de certes parts d'aquestes plantes, com ara la flor, l'arrel, les fulles o els fruits, per exemple. Els olis essencials estan formats per compostos aromàtics volàtils que li dónen propietats específiques a la planta com ara l'olor o defenses contra insetes, condicions ambientals o malalties. 

Els olis essencials es poden fer servir de diferents maneres i serveixen tant per tractar problemes físics com emocionals.

Kit d'aromateràpia emocional

Recentment hem incorporat a Q&diet un kit d'aromateràpia emocional. My essential kit emociones és un kit que va amb un estoig molt pràctic que protegeix els olis i els preparats. Conté 5 olis essencials molt útils per tractar el camp emocional: lavanda, bergamota, sàndal, taronger dolç i taronger amarg. A més a més també inclou 3 potets d'oli verge de jojoba i 4 roll on de vidre per poder fer preparats i també 2 inhaladors.


Esential Aroms proposa poder preparar 4 roll on útils en diferents moments quotidians del dia a dia: 

  • Positiv@ i animad@
  • Energia, vitalitat i motivació
  • Estrès i angoixa
  • Rescat

A més a més també proposa 2 preparats per fer inhalacions: meditació i activ@.

Aquest kit d'aromateràpia emocional és una manera pràctica d'iniciar-se al món de l'aromateràpia ja que conté un llibret amb les formulacions recomanades i un accés a un vídeo explicatiu sobre el kit. Pel seu tamany és fàcil , còmode i segur de transportar. No suposa una gran inversió i poc a poc podrem anar omplint el necesser amb més preparats i deixar els olis essencials i els olis vegetals a casa.

Tots els olis són bio, cruelty free i sostenibles. Sense parabens, conservants, sulfats ni productes químics.

T'animes a provar l'aromateràpia per millorar les teves emocions?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada