Translate

dimecres, 3 de març del 2021

Roll on de vidre amb minerals, kit d'aromateràpia emocional i més a les nostres novetats de març

 Promocions març 2021


Falta poc per a que arribi la primavera, i amb ella possibles al·lèrgies. Per això aquest mes podràs gaudir de l'esprai nasal RespOk (formulat amb olis essencials, pròpolis, extracte d'equinàcia i aigua de mar) i de l'Activit gold per pujar defenses i prevenir les al·lèrgies (equinàcia, hydrastis, berberina, reishi, shiitake, pròpolis i gavarrera). També trobaràs el Dinamem en promoció, ideal per a èpoques d'alt rendiment intel·lectual i per potenciar la memòria.



Novetats març 2021

Roll on de vidre amb minerals




Roll on de vidre amb minerals per fer les teves barreges d'oliss essencials, posar colònia o el que tu vulguis. 5 models diferents a escollir: amatista, quars rosa, ull de tigre, sodalita i quars blanc. 



Kit d'aromaterapia emocional


My essential kit emociones és un kit per iniciar-se al món de l'aromaterapia i poder treballar el benestar emocional fent les pròpies barreges d'olis essencials. Conté 5 olis essencials (lavanda, bergamota, sàndal, taronger dolç i taronger amarg), oli vegetal de jojoba, 4 roll on per a fer barreges, 2 inhaladors, etiquetes i un llibret amb les formulacions. A més a més també donen accés a un vídeo explicatiu sobre el kit.

Somnirelax


Càpsules que faciliten la inducció i mateniment de la son. Amb passiflora, rosella de califòrnia, arç blanc, GABA, melatonina, vitamines B6, B1, B12 i sal de Schüssler n.5. Es recomana prendre 1 càpsula abans d'anar a dormir.



Vitamina E (perles)


Perles de vitamina E de 400mg per perla. Es recomana prendre 1 al dia preferiblement amb el menjar. La vitamina E és un gran antioxidant que també participa al sistema immunològic, la fertilitat o la vista.



Xampú de cànem i oli essencial d'ylang ylang


El xampú de cànem ajuda a equilibrar el cuir cabellut (hidratant i seborregulador) sent molt recomanat en casos de picor o eczema. Està indicat per a tot tipus de cabells.



Compreses de tela 

Compresa de tela orgànica amb cotó certificat sense pesticides. Amb capa interna patentada transpirable, impermeable i súper absorbent sense PLU (poliester laminat) que fa que siguin una molt bona alternativa per a dones amb sensibilitat al plàstic. Una alternativa sostenible respectuosa amb el cos i el medi ambient.


Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada