Translate

diumenge, 21 de març de 2021

Pa de farina de coco

 La farina de coco

Podríem dir que la farina de coco és un subproducte, ja que moltes vegades s'obté de la polpa del coco que s'utilitza per fer la llet de coco (o beguda vegetal de coco). Aquesta polpa s'asseca i es mol fins a obtenir una pols molt fina d'un aspecte molt semblant a les farines de cereals.

La farina de coco, per la seva composició, no té gluten i és rica en fibra. 

Té un índex glucèmic baix i per tant pot ser interessant per a persones diabètiques o dietes baixes en hidrats de carboni com la dieta keto. Es pot fer servir tant crua com cuita i combina bé amb receptes dolces i salades.

Pa de farina de coco

Ingredients:

- 120g de farina de coco

- 4 ous

- 60g d'oli d'oliva o gira-sol

- 1 culleradeta de postre de llevat

- 1 culleradeta de postre de sal

- 1 cullerada de postre de goma xantana (opcional)

- pipes de gira-sol o carbassa (opcional)

Preparació:

Preescalfar el forn a 180ºC. Batre els ous i afegir l'oli d'oliva. Barrejar bé. Seguidament afegim poc a poc la farina i anem barrejant bé per a que la mescla sigui homogènia. Afegir la culleradeta de llevat, la de sal i la de goma xantana (ajudarà a donar més esponjositat). 

A continuació posar la massa a un motlle per a forn i escampar unes llavors per sobre (al gust). Coure al forn durant uns 45 minuts.

Bon profit!

Foto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada