Translate

dilluns, 4 de gener del 2021

Sals epsom de bany, circudol i més a les nostres novetats de gener

 Promocions gener 2021


Després de les Festes Nadalenques et proposem 3 productes per ajudar a cremar greixos. Te verd en càpsules, te vermell pu ehr en sobres o càpsules cell block (per a la celulitis) al 15% de descompte.



Novetats gener 2021

Sals epsom de bany


Les sals d'epsom són sals de magnesi natural molt recomanades per als dolors musculars, artrosi, reuma o osteoporosi. Es recomana omplir la banyera amb aigua calenta, afegir 1-2kg de sals d'epsom i fer-se un bany d'uns 20 minuts. 


Circudol


Producte amb mirtil, groseller, bioflavonoides, ruscus, gavarrera, raïm, castanyer d'índies i vitamina C per millorar la circulació de les cames i peus així com també les rampes, varius, úlceres o hemorroides. Es recomana prendre un vial al dia.



Garlicare


Càpsules d'all desodoritzat (que eviten que pugi el gust i olor d'all) amb 12.000 mcg de potencial d'alliberament d'allicina per cada gram d'all. L''allicina és un dels principals components actius de l'all , que li confereix propietats antibacterianes, cardioprotectores i antioxidants. Es recomana prendre un comprimit al dia amb el menjar.


Lepidium complex



Extracte hidroalcohòlic de lepidium (rompepiedras), arenaria i grama per ajudar a dissoldre les pedres i sorra de ronyó o vesícula. Es recomana prendre 2-25 gotes barrejades amb suc o aigua 3 vegades al dia.



Oli d'alvocat



Oli alimentari d'alvocat 100% pur i de primera pressió en fred amb un mínim de 50% d'Omega 9. S'utilitza com a oli per cuinar o en cru per amanir.



Pro-carbon



Càpsules amb carbó vegetal actiu, inulina, anís, fonoll i probiòtics que ajuden a millorar les flatulències (gasos) i a fer la digestió. Es recomana prendre una càpsula després de dinar i una després de sopar.



Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada