Translate

dijous, 17 de desembre del 2020

10 receptes amb mel

 La mel

La mel es defineix com una substància viscosa i dolça elaborada per les abelles i altres insectes a partir
del nèctar de les flors. 

A més de ser un dels endolcidors més antics que es coneix, té una sèrie de propietats beneficioses per la salut com ara la seva capacitat antibacteriana, ajuda en cas de tos o irritació de gola, és cicatritzant i antioxidant.

A més a més, en funció de si és monofloral o polifloral serà més específica per un o altre ús, com per exemple la mel de romaní és la més recomanada per al sistema digestiu i el fetge o la mel de taronger és la més indicada per a combatre l'estrès i ajudar a descansar millor.

10 receptes amb mel

Si estàs buscant un plat original per a aquestes festes Nadalenques, per què no proves alguna d'aquestes 10 receptes amb mel? aquí trobaràs enllaços inspiradors. 

Bon profit i Bones Festes!!

Foto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada