Translate

divendres, 4 de desembre del 2020

Artemisa annua, betaina i més a les nostres novetats de desembre

 14è aniversari Q&diet


Aquest mes de desembre celebrem el nostre 14è aniversari. Per aquest motiu, els primers clients registrats que vinguin el dia 10 de desembre i ens felicitin, tindran un regal :) Moltes gràcies a tots els que feu possible que any rere any poguem celebrar el nostre aniversari!Novetats desembre 2020

Artemisa annua en pols


L'artemisa annua és una planta molt utilitzada a la medicina tradicional xinesa. Ajuda a combatre els virus i reforça el sistema immunològic. Es recomana dissoldre una culleradeta de postre a una tassa i prendre 2-3 infusions al dia. També es pot preparar un litre d'aigua calenta i dissoldre una cullerada sopera i beure durant el dia.Artemisa annua en càpsulesTambé disposem d'artemisa annua en càpsules! Es recomana prendre 2 càpsules 1-2 vegades al dia separades del menjar. Si algú té problemes d'estómac també ho pot prendre just després de menjar.Noves polseres de mineralsAmpliem el nostre raconet de polseres de minerals! Visita'ns i podràs veure totes les que ens han arribat. Minerals nous i diferents tamanys!
Xarop dels fumadors


El xarop dels fumadors ajuda a evitar els símptomes associats al consum de tabac. L'arrel d'enula, marrubí, calèndula, plantatge, avellaner i oli essencial d'eucaliptus contribueixen a netejar les vies respiratòries. Es recomana prendre una culleradeta de postre 1-5 vegades al dia durant 3 setmanes.


Vitamolas kids defensas


Gominoles elaborades a base de pectina de fruita (sense gelatina), sense sucres ni al·lèrgens pensades per ajudar a pujar defenses. Contenen atzerola, equinacea, pròpolis i gelea reial. Es recomana prendre 2 gominoles al dia, una amb l'esmorzar i l'altra a l'hora de dinar.Clorhidrat de betainaEl clorhidrat de betaina ajuda a suplir la falta d'àcid a l'estómac i per tant ajuda  a fer la digestió. Es recomana prendre un comprimit durant el dinar.

Us esperem!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada