Translate

dilluns, 2 de novembre del 2020

Calendaris d'advent, Naturbiox forte i més a les nostres novetats de novembre

 Promocions novembre 2020


Aquest mes tots els composors de Soria Natural al 15% de descompte. També 2 antibiòtics naturals al 15% de descompte: batteril i llavors d'aranja.



 Novetats novembre 2020

Calendari d'advent d'infusions


Ja tornem a tenir disponible el calendari d'advent Pukka. Una infusió diferent per a cada dia. Totes són boníssimes! També ja tenim el calendari d'advent infantil de xocolata vegà, sense gluten ni lactosa i sense oli de palma.

Naturbiox forte

Vials per ajudar a prevenir o tractar infeccions respiratòries i també per persones amb la capacitat respiratòria limitada com fumadors o al·lèrgics. Conté romaní, astragalus, sajolida, ginseng, cordyceps, vitamines i minerals. Es recomana prendre un vial al matí dissolt amb aigua o suc. 




Esprai purificant per a mascaretes


Esprai per a mascaretes que permet higienitzar la mascareta abans i després del seu ús. Amb alcohol d'origen vegetal i olis essencials purs de bergamota, ravintsara, listea, pomelo i sàlvia. Pulveritzar a la mascareta i esperar 20 minuts per a que s'evapori l'alcohol abans de fer-la servir novament.


Inmunol Kids


Complement amb atzerola, propolis, farigola, equinacea, reishi i seleni amb gust de maduixa que ajuden a pujar les defenses a nens a partir de 6 anys d'edat. Es recomana prendre un vial al dia al matí, directament o diluït amb aigua o suc.



Llibre: el poder medicinal de los jugos



Un llibre on el Dr. Pamplona ens ajudarà a descobrir el poder dels liquats, batuts, infusionsi altres begudes saludables que a més de ser delicioses,  aportaran benestar i ens ajudaran a combatre i prevenir diferents trastorns. 



Immuniflor urto



Immuniflor urto compta amb els mateixos ingredients que l'Immuniflor clàssic (equinacea, ungla de gat, zinc, vitamina C i ferments làctics) i s'hi afegeix la vitamina D3. S'aconsella prendre una càpsula al dia (preferiblement al matí). Es pot utilitzar en nens a partir de 10 anys.




Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada