Translate

divendres, 23 d’octubre del 2020

Minerals i signes del zodíac

Els minerals

 Els minerals són composotos químics naturals que es formen per diferents processos químics i físics a l'escorça terrestre.  Poden ser d'un sol element (sofre, coure, or...) o una combinació de més d'un (quars, amatista...). 

A cada mineral se li atribueixen unes propietats químiques, físiques i cada vegada més, també emocionals.

Durant aquest any hem estat compartint a l'instagram de Q&diet un mineral per a cada signe del zodíac i avui en aquest post fem una recapitulació de tots ells. Totes les fotos són del nostre instagram.

Minerals i signes del zodíac

Capricorn 



L'obsidiana nevada serà una de les pedres dels capricorn i de tots aquells que busquin alliberar pensaments equivocats i patrons mentals estressants. Ajuda a acceptar i desbloquejar. 



Aquari 


La turquentina protegeix i purifica, treu energies negatives i electromagnètiques i ajuda a comunicar-se. Estabilitza i aporta calma interior.




Peixos 



L'amatista relaxa o estimula la menta en funció de les necessitats. Aporta amor i tranquilitat i ajuda a descansar millor. 




Àries 


El jaspi vermell serà el mineral dels àries i de tots aquells que necessitin aportar llum als problemes abans de que es facin massa grans. Ajuda a pensar més ràpid i a sota del coixí fomenta recordar millor els somnis. 



Taure 



La magnesita aporta pau i relax, estimula les idees i fomenta l'escolta activa. Ens ajuda a centrar-nos i a ser més tolerants.



Bessons 



L'ull de tigre aporta protecció, ajuda a aconseguir objectius i millora l'autoestima. També potencia la creativitat i equilibra el yin&yang.





Càncer 





L'aventurina verda serà una gran aliada per als períodes d'estrès. Aporta energia positiva, elimina els pensaments negatius, l'angoixa i la confusió. És un dels minerals que aporta calma emocional.
Lleó 



L'agata carneola o cornalina és una de les pedres dels lleó i de tots els que ara necessitin ancorar-se a la realitat present. Afavoreix la concentració i combat la ràbia, l'enveja i el ressentiment. Millora la negativitat emocional i la por a la mort.




Verge 




El quars blanc, quars cristall o quars de roca és útil per qualsevol dolència i amplifica les energies dels altres minerals. Afavoreix la concentració i la memòria. 





Balança





L'agata gris aporta força i seguretat i millora la reacció i els reflexes. També va bé per les afeccions piscosomàtiques del sistema digestiu. 




Escorpí




Posa una rodonita a la teva vida si ets del signe escorpí o si has tingut un xoc emocional o trauma recent. Neteja ferides del passat, ajuda a perdonar, reconciliar-se i veure les dues cares d'un mateix tema.




Sagitari




La Calcedonia va bé per alleujar dubtes amb un mateix. Facilita la reflexió constructiva, obre la ment i fomenta l'instint maternal.






Aquests són alguns dels minerals dels que disposem, però en tenim molts més! Així que us animem a visitar-nos i us explicarem aquestes i moltes altres propietats de totes les pedretes que tenim. 

Us esperem!!

2 comentaris:

  1. aquesta web es molt bona font d'imformació ens a ajudat molt en el nostra treball

    ResponElimina
  2. Hola! Moltes gràcies per participar, ens alegra que us hagi estat útil!

    ResponElimina