Translate

divendres, 2 d’octubre del 2020

Progen plactive, Realfrial i més a les nostres novetats d'octubre

 Promocions octubre 2020

Amb l'arribada de la tardor arriben els canvis de temps. Per això et proposem 4 productes al 15% de descompte. Prepara les teves defenses amb Bi Complex i Bi Complex instant. Suavitza la tos amb el xerop de Santasapina. I ajuda als petits de la casa a no refredar-se tant amb el Contra Flu niños.


Novetats octubre 2020

Progen Plactive

Complement alimentari amb extracte de plasma (Plactive), H15 (complex d'àcid hialurònic i condroitin sulfat), pèptids de col·lagen bioactius i vitamina C. Ajuda a la recuperació de lesions i problemes del sistema musculoesquelètic així com també articulacions, tendons, lligaments i fàscies. Es recomana un sobre al dia. 


Llibre: El poder medicinal de los alimentos


El Dr. Roger Pamplona descriu els aliments, la seva composició i les seves propietats alhora que indica quins aliments s'han de consumir i quins s'han d'evitar en les malalties i trastorns més comuns. 




Realfrial


Vials amb gelea reial, equinàcia, pròpolis, vitamina C i seleni que ajuden a reforçar el sistema immunitari. Es recomana prendre un vial al dia, preferiblement al matí. 



Ashwagandha en pols


L'Ashwagandha és un arbust originari de la Índia molt utilitzat en ayurveda. És molt ric en fibra i baix greixos saturats. Se li atribueixen diverses propietats, entre elles ajuda combatre l'estrès i l'insomni, millora la concentració i és antioxidant. 



Absorb-n-zyme



Comprimits amb 6 enzims que milloren la digestió. Es recomana prendre un comprimit entre 10 i 30 minuts minuts abans de dinar i sopar.



Lubrica intim

Producte a base d'olis vegetals bio d'albercoc, alvocat i agran amb macerat de calèndila i olis essencials d'arbre de te, camamilla i lavanda. Millora la sequedat vaginal, lubrica, calma el malestar i la picor i aporta sensacions de confort i benestar. Es recomana presionar 2 vegades el dosificador i aplicar la quantitat de producte realitzant un massatge suau fins que s'absorbeixi. Aplicar 2 vegades al dia i utilitzar el producte durant 4 setmanes consecutives.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada