Translate

dijous, 2 de juliol del 2020

Gel SOS repair, 5 sals de magnesi i més a les nostres novetats de juliol

Promocions juliol 2020



Aprofita les vacances d'estiu per fer unes bones lectures! Aquest mes de juliol, tots els llibres al 10% de descompte. Si vols algunes recomanacions et recomanem que facis una ullada a aquests llibres sobre alimentació i salut.



Novetats juliol 2020

Gel SOS repair


Emporta't de vacances aquest gel amb 33 olis essencials 100% natural que ajuda a desinfectar ferides, cremades, picades, cops, ampolles i accelera la cicatrització. No pica i ajuda a reabsorbir hematomes. També es pot utilitzar amb nens a partir de 3 anys d'edat!





Xocolata negra bio 85%, amb quinoa inflada o sal de l'Himalàia




Nova gamma de xocolata negra bio i de comerç just. 3 varietats: xocolata negra de Perú al 85%, xocolata negra amb quinoa inflada i xocolata negra amb sal de l'Himalàia. Estan boníssimes!




Magnesio total 5 sales


El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Contribueix que el metabolisme energètic funcioni correctament, al manteniment d'ossos i dents i també a regular el sistema nerviós. Magnesio total conté els 5 tipus de magnesi que hi ha (òxid, bisglicinat, carbonat, hidròxid i citrat) així que la seva absorció i funcionament a l'organisme està més que garantida. Es recomana prendre 2 comprimits al di (esmorzar i sopar).


Vitamolas kids multivitamines


Gominoles infantils elaborades a base de pectina de fruita (sense gelatina), sense sucres, sense gluten ni al·lèrgens. Veganes. Amb gust de maduixa. Aport extra de vitamines per als més petits de casa amb vitamines del grup B, vitamina E, A, D3 i DHA. Es recomana prendre 1-2 gominoles al dia, preferiblement amb l'esmorzar i el dinar.



Melmelada de ruibarbe



El ruibarbre botànicament és una verdura però la seva utilització i el seu gust fa que tothom es pensi que és una fruita. D'origen asiàtic, es fa servir per elaborar postres i altres plats. La melmelada està elaborada sense additius, a foc lent i amb sucres extrets de fruites.



Pasta de dents Aole Dent amb carbó actiu i oli d'arbre del te


L'àloe vera calma, el carbó actiu és un blanquejant natural i l'oli essencial d'arbre de te és un antisèptic natural. També conté castanyer d'índies que actua com a aintiinflamatori. Una combinació perfecta per tenir cura de les nostres dents i genives.



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada