Translate

divendres, 29 de maig del 2020

Depurben bio, inmuni fungi i més a les nostres novetats de juny


Promocions juny 2020


Ara que comença a fer calor, millora la circulació de les teves cames amb Erbaven crema i Erbaven pegats al 15% de descompte. També trobaràs en promoció el stick crema greixos per ajudar a cremar el greix abdominal i de les cuixes. 



Novetats juny 2020

Depurben bio



Combinació de plantes bio que ajuda a aprimar i a depurar l'organisme. Sense sucres afegits ni gluten. Es recomana diluir 15ml en una ampolla d'aigua de 1,5 litres i anar bevent durant el dia, o bé prendre els 15ml en un got d'aigua amb dejú i la resta del dia anar bevent aigua de manera regular.



Inmuni fungi



Els 4 bolets de la longevitat junts en una sola càpsula: reishi, shiitake, maitake i cordyceps. Reforçats amb vitamina C. Ajudaran a millorar les teves defenses, tonificar el sistema cardiovascular i respiratori entre altres. Es recomana prendre 1-2 comprimits al dia amb l'esmorzar.


Alga verdiazul AFA


Les micro algues AFA creixen al llac Klamath d'Estats Units i són molt riques en vitamines del grup B (especialment B12) així com també clorofil·la, aminoàcids, iode i fluor. Es recomana prendre de 4 a 6 comprimits al dia en funció de les necessitats. Si voleu conèixer més sobre aquestes algues, clica aquí.




Bàlsam massatge calmant bebè


Bàlsam amb olis vegetals hidratants (ametlles dolces, oliva, macadàmia i llavors de raïm), olis essencials (lavanda, taronja i marduix) i extracte de camamilla que afavoreix el descans i la relaxació dels bebès a partir de 6 mesos. Es recomana aplicar el bàlsam al cos del bebè i fer un massatge suau. Sense conservants, ftalats, parabens ni fenoxietanol.


L-Lisina



La lisina és un dels 8 aminoàcids essencials que el cos no pot fabricar i que per tant obtenim a través de l'alimentació o els complements nutricionals. Entre les seves funcions destaquen el seu paper en la formació del col·lagen, ajuda a fixar el ferro o a inhibir el creixement de l'herpes. Es recomana prendre un comprimit al dia. 


Xilitol en monodosi

El sucre de bedoll o xilitol és de la família dels polialcohols, igual que l'eritritol. Té un 40% menys de calories que el sucre blanc i no fa pics de sucre a la sang. Es pot fer servir tant per endolcir com per cuinar, ja que admet bé les altes temperatures. Ara el format en monodosi permet utilitzar-lo de forma puntual a casa sense tenir grans quantitats de producte obert o  poder utilitzar-lo fora de casa amb més comoditat. 


Us esperem!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada