Translate

divendres, 17 de juliol del 2020

La farmaciola natural: 10 productes imprescindibles


Quins són els productes imprescindibles en una farmaciola natural?

Una farmaciola natural sempre serà un bon raconet a totes les llars. La podeu fer més escueta o més extensa però hi ha uns productes que podríem dir bàsics i que podríem recomanar sempre. És difícil triar i podríem discutir molt sobre quins són els més imprescindibles però nosaltres us proposem els que veureu a continuació.

Oli essencial de lavanda

Sense cap mena de dubte si algú vol começar a introduir-se a dins del món de l'aromaterapia i els olis essencials, li recomanaria que comencés amb aquest oli essencial. L'oli essencial de lavanda és un bon relaxant, antidepressiu, antiestrés, va bé per l'insomni, relaxa les contractures musculars, millora el mal de cap, i també va bé com a after sun, entre altres. 


Oli essencial d'arbre de te



Un altre oli essencial força conegut per tothom que ajuda en cas d'irritació cutània, ferides petites, polls, picades d'insectes, fongs, acne, herpes labial, caspa, desinfectant domèstic... la llista és molt llarga! En la majoria dels casos es pot aplicar en petites quantitats a sobre de la zona afectada.



Gel SOS repair


El gel SOS repair és una de les nostres novetats de juliol 2020 El que no només és bona idea tenir a la farmaciola natural de casa sinó també un bon aliat per marxar de vacances o per portar al bolso. Sinergia de 33 olis essencials que ajudaran a desinfectar ferides, cremades, picades... I que es pot utilitzar en nens i adults a partir dels 3 anys d'edat.


Inulac plus


Quan hem fet un àpat copiós o per diferents motius ens està costant fer la digestió, aquesta combinació d'enzims, perbiòtics, probiòtics i àcid làctic ens ajudaran a païr. Només cal mastegar un comprimit després de menjar. També podríem utilitzar infusions de plantes com la camamilla, la regalèssia, la melissa...




Cannabidol crema



Crema analgèsica i antiinflamatoria pel benestar articular i muscular. Amb oli de cànem, àrnica, gingebre, castanyer d'índies i olis essencials. Es recomana aplicar 2-3 vegades al dia amb un massatge suau fins que s'absorbeixi per complet.




Echinaforce spray



L'esprai per alleujar les molèsties de la gola. Conté echinacea, salvia i oli essencial de menta. 2 pulveritzacions al fons de la gola 6-10 vegades al dia. Es pot utilitzar també amb nens a partir de 4 anys (1 pulverització 6-10 vegades al dia).




Crema beranga


La crema Beranga és un ungüent centenari a base d'oli d'oliva, cera d'abella i plantes que no ens ha deixat de sorprendre. La llista d'aplicacions és molt llarga però podríem destacar: cremades solars i domèstiques, hemorroides, pell atòpica, psoriasi, pell seca, llagues bucals, ajuda a cicatritzar. 




Colon cleanse lax forte


Una dieta equilibrada i variada no hauria de donar-nos problemes a l'hora d'anar al lavabo, però hi ha moments o situacions puntuals en que podem necessitar una ajuda. Colon cleanse o laxants d'altres marques ens poden ajudar. En el cas de Colon Cleanse, el lax forte és el més fort de la gamma i normalment amb una càpsula abans d'anar a dormir és més que suficient.



Diar Stop


L'altra cara de la moneda... per quan alguna vegada tenim descomposició, podem utilitzar Diar Stop que porta garrofa (algarroba en castellà), enzims, salicaria, camamilla i coure. Una altra alternativa seria fer servir carbó vegetal activat.




Càpsules de llavors d'aranja



Les llavors d'aranja (pomelo en castellà) tenen una gran capacitat antimicrobiana per a bacteris, fongs, virus i protozous. Tot i que els estudis indiquen que no malmet la flora intestinal, quan es prengui aquest producte o similar seria recomanat prendre probiòtics.





I vosaltres? Quins productes teniu a la vostra farmaciola natural? En properes publicacions seguirem ampliant aquesta llista :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada