Translate

dimarts, 4 d’agost del 2020

Ante pic, oli de coco MCT i més a les nostres novetats d'agost

Promocions agost 2020



Aquest mes, 3 productes amb àloe vera al 15% de descompte. Suc d'àloe vera per millorar el sistema digestiu, gel d'àloe vera amb arbre de te, desinfectant i cicatritzant i colutori d'àloe vera que calma el dolor de les genives.



Novetats agost 2020

Ante pic



Loció protectora anti mosquits amb oli d'ametlla dolça i olis essencials d'arbre de te, citronela i andiroba. Apte per a pells sensibles, sense perfums sintètics ni colorants. A partir de 3 anys d'edat.
 Oli de coco MCT


Oli MCT (àcids grassos de cadena mitja) extrets exclusivament d'oli de coco (70% àcid caprílic C8 i 30% càpric C10). Els àcids grassos de cadena mitja son una font d'energia de ràpida absorció molt utilitzats en la dieta Keto. Es recomana utilitzar aquest oli per amanir o per afegir una culleradeta al cafè o altres begudes.


Rodet de massatge facial de jade o quars rosa



Els rodets de massatge facial ajuden a alliberar toxines de la pell, redueixen la inflamació, estimulen la circulació, reafirmen els músculs facials, refresquen i ajuen a absorbir millor els olis o cremes facials. A més també són útils pels problemes de l'ATM (articulació temporo mandibular).



Otalín



Gotes per les infeccions d'oïda (otitis) a base d'oli d'oliva, trepó (gordolobo en castellà), pròpolis i olis essencials. Es recomana escalfar una mica el producte amb les mans i posar 2-3 gotes a cada orella de 2 a 4 vegades al dia. 




Lactoferrina


La lactoferrina es una substància natural que tenim al cos (glicoproteïna) que ens ajuda a lluitar contra patògens (virus, fongs i bacteris) i que es fa servir com a antibiòtic natural. A més a més el producte va enriquit amb probiòtics per cuidar la flora intestinal i vitamina C. Es recomana prendre una càpsula al dia preferiblement en dejú o fora dels àpats principals. Es pot utilitzar a partir de 8 anys d'edat.


Manats de sàlvia per cremar




Cremar un manat de sàlvia forma part d'un ritual molt antic que es fa servir per purificar energies i també per ambientar la llar. 
Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada