Translate

dimarts, 4 de febrer del 2020

Cefadol, glucoptimum i més a les nostres novetats de febrer

Promocions febrer 2020

Aquest mes t'ajudem a combatre els refredats! Bi Complex instant t'ajudarà a tallar el refredat i els pegats Vaporpatch amb essències balsàmiques t'ajudaran a dormir millor. A més a més també tenim en promoció el propolis infantil en gotes (gust gerds) i l'oli essencial d'arbre del te en roll-on. Tot al 20% de descompte fins a finals de mes!

Novetats febrer 2020

Cefadol




Cefadol és un complement per alleujar la cefalea o mal de cap. Conté matriarca, salze blanc, magnesi i vitamina B6. Es recomana prendre 1 càpsula 2 vegades al dia (matí i nit) amb un got d'aigua.




Glucoptimum

Complement a base d'ingredients d'origen natural que ajuda a reduir el sucre en sang i millora l'assimilació dels hidrats de carboni. Amb mongeta blanca, banana, gymnema, coccinia, picolinat de crom i piridoxamina. Es recomana prendre de 2 a 4 càpsules al dia en funció de les necessitats o segons especialista.


Ampolla OmWater


Segons els seus creadors, OmWater és una ampolla feta amb amor per transmetre bones vibracions a l'aigua. Tap de suro natural ecològic, ampolla de vidre 100% reciclat sense metalls pesats i funda de cotó orgànic. Dissenyada íntegrament a través de la Proporció Àurea, amb color blau que permet la solarització de l'aigua i decorada amb la lletra Om, la llavor de la vida i paraules de gratitut.


Xampú bio anticaiguda Corpore Sano




Incorporem un nou xampú anticaiguda amb germinats de blat i soja que reforçen el cabell, ginseng que el revitalitza i àloe vera que hidrata. Estudis indiquen que millora un 94% a la caiguda de cabell i millora un 68% la seva densitat.





Mango snack bio



Mango deshidratat i cruixent, de cultiu ecològic. Ideal per a consumir com aperitiu o utilitzar per guarnicions i/o amanides. És bio, vegà i sense sucres afegits.





HoloRam Artigen




Regenerador articular que es basa en 5 grups d'ingredients:
activadors de micronutrients articulars (cartílag de tauró, col·làgen, MSM i condroitin sulfat), reguladors de processos oxidatius (quercitina i resveratrol), fitoterapèutics, aminoàcids i vitamines i minerals. Es recomana prendre 1-2 càpsules al dia.




Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada