Translate

dimarts, 2 de juliol del 2019

Barretes de xocolata amb col·lagen, polseres de minerals i més a les nostres novetats de juliol

Novetats juliol 2019

Barretes de xocolata amb col·lagen


Choc colagen snack és una barreta cruixent de xocolata negra enriquida amb col·lagen i elastina. És una bona font de porteïnes i baixa en sucres (conté edulcorants). El col·lagen i l'elastina ajuden a millorar l'elasticitat i firmesa de la pell i les articulacions. Es recomana prendre 1 snack al dia.


Polseres de minerals


Després de l'èxit que va tenir la incorporació de minerals a la botiga i perquè seguim escoltant les peticions dels nostres clients, ja tenim polseres de minerals disponibles i alguns minerals en pedra nous. També hem incorporat collars d'ambar per a infants i més cosetes que anirem desvetllant poc a poc ;)



Extracte de cúrcuma en gotes


Donem la benvinguda a una marca nova en exclusiva: Love Organic, de la que poc a poc també anirem presentant totes les noves introduccions que anem fent. Aquest mes us presentem l'extracte hidroalcohòlic de cúrcuma de comerç just i lliure d'OGM. Es recomana prendre 20-25 gotes diluïdes en aigua o suc 3 vegades al dia.


Magic serum: redueix les bosses dels ulls


Producte fabricat a Espanya amb ingredients d'origen natural (pèptids i actius minerals) que produeixen un efecte tensor  que allisa i corregeix les bosses i línies d'expressió dels ulls. Es recomana aplicar una quantitat equivalent a un granet d'arròs al contorn de l'ull mitjançant petits tocs. Estar uns segons sense gesticular fins que el producte s'absorbeixi per complet. Després es pot aplicar el maquillatge habitual.


Camu Camu ecològics en càpsules



El camu camu és el fruit més ric en vitamina C que es coneix per això té propietats antioxidants, va bé per l'anèmia, l'estrès, el cansament, la pell, les articulacions i els vasos sanguinis. Es recomana prendre 3 comprimits 1-2 vegades al dia abans dels àpats.



Crom en format de 150ml


El crom és un oligoelement que contribueix al metabolisme normal dels hidrats de carboni, els greixos i les proteïnes. Nombrosos estudis el recomanen per regular els nivells de glucosa en sang i per regular la sacietat. És per això que es pot trobar en molts complements per aprimar. A més a més també es anticoagulant i ajuda a la formació de la massa muscular. Es recomana prendre 2ml sublinguals al dia en dejú.


Promoció juliol 2019



Aquest mes, per la compra de 2 unitats d'infusions Clipper et regalem una tassa! Prova les 4 varietats que tenim disponibles, totes estan boníssimes!




Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada