Translate

dimarts, 5 de març del 2019

Perfums sòlids en pasta i més a les nostres novetats de març


Novetats març 2019

Perfums sòlids en pasta




Perfums sense parabens, silicones, ftalats, colorants ni olis minerals. 12 fragàncies diferents! No taquen la roba i són ideals per portar al bolso o a la butxaca.




Minerals




Per fi, després de moltes peticions per part dels nostres clients, ja tenim minerals a la botiga! 18 varietats diferents i també kits de gemoterapia per la salut, protecció, riquesa i anti-estrès.




Nous olis essencials per a difusor




Noves barreges d'olis essencials per a difusor. 6 varietats disponibles: zen, meditació, citrus, campo de provenza, energía y vitalidad i eucaly'pur. Visita'ns i les podràs olorar totes!





Stick crema greixos



Stick formulat amb ingredients naturals, hipoalergènic i sense parabens per combatre el greix localitzat. Es pot aplicar a qualsevol hora del dia fent un massatge circular a la zona a tractar. Es recomana aplicar especialment abans de fer exercici físic.




SexSi


Producte tant per l'home com per la dona amb tribulus, guarana, damiana i citrulina que ajuda a millorar l'apetència i la resistència sexual. Es recomana prendre 1-2 càpsules 30-60 minuts abans de tenir relacions.



Concs tibetans


Els concs tibetans produeixen uns sons que ajuden a relaxar-se i meditar. S'utilitzen molt durant les classes de yoga i meditació i cada vegada són més les persones que els tenen a la llar per decorar i fer servir. Els nostres concs tibetans es tan fets a ma amb 7 metalls diferents.




I durant tot el mes, totes les infusions de la marga Yogi Tea al 15% de descompte



Durant tot el mes de març, totes les infusions Yogi Tea al 15% de descompte sense limitació d'unitats :)




Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada