Translate

dimecres, 20 de març del 2019

Receptes amb kuzu

El kuzu

Foto
El kuzu és una fècula que s'obté de l'arrel de la planta Pueraria lobata. És molt útil en malestars digestius ja que ajuda a regular el trànsit intestinal (tant la descomposició com el restrenyiment), i actua com un probiòtic ajudant a equilibrar la flora intestinal. També és útil com a alcalinitzant, afavoreix la transpiració quan hi ha febre i ajuda a desintoxicar en casos d'alcoholisme o tabaquisme, per això també va bé per la ressaca.

La seva preparació és molt senzilla. Primer s'ha de desfer amb aigua freda i després cuinar-lo durant 2 minuts aproximadament sense deixar de remenar amb una cullera de fusta.

Receptes amb kuzu

El kuzu és un ingredient de la cuina macrobiòtica però cada vegada és més freqüent poder trobar-lo als nostres plats. A continuació trobareu 10 receptes amb kuzu molt interessants! 

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada