Translate

dijous, 1 de març del 2018

Migraplus, kombucha i més a les nostres novetats de març

Les novetats de març 2018

Promoció del mes: extractes i composors de Soria Natural al 15% de descompte



Durant tot el mes de març 2018, extractes de plantes i composors de Soria Natural al 15% de descompte. Sense limitació d'unitats i fins a finalitzar existències. Acumulable a altres avantatges com a client registrat.




Migraplus



Càpsules amb extracte de 2 plantes (feverfew i Neurasites) que proporcionen una ajuda natural contra la migranya. Es recomana prendre 2 càpsules al dia, matí i nit.




Kombucha earl grey



Te earl grey que es deixa macerar en fred i al que se'li afegeix sucre i probiòtics per a que fermenti. El sucre és l'aliment dels probiòtics i desapareix abans de ser envasat. La beguda no es pasteuritza per a que sigui un refresc 100% viu. Ampolla de 500ml.



Yogi tea chai cúrcuma




Infusió amb cúrcuma, canyella, regalèssia, gingebre, cardamom i poma. Es recomana fer una infusió amb aigua recent bullida i deixar reposar 7-9 minuts. També es pot preparar tipus "llet daurada", fent bullir la bosseta d'infusió en llet i deixar reposar 5 minuts.



Noflasor



Comprimits amb extractes de plantes amb activitat antiinflamatòria: gavarrera, sàlvia, olivera, harpagòfit i boswellia. Molt indicat per les dolències articulars i musculars. Es recomana prendre 1-2 comprimits al dia en funció de les necessitats.




Gusetos bio


Un snack saludable per a petits i grans amb només 3 ingredients, tots ells bio: farina de blat de moro, oli de gira-sol i sal marina.





Oli de Pompeia anal i perineal



Oli amb efecte calmant i regenerant per la zona anal i perineal. Molt útil en cas d'hemorroides, irritacions i problemes al perineu. També es pot utilitzar durant l'embaràs. Es recomana aplicar directament a la zona fent un massatge suau varies vegades al dia. 



Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada