Translate

divendres, 23 de març del 2018

La crema Beranga

La Crema Beranga, disponible a Q&diet des de 2017

Ja fa uns mesos, a les novetats d'octubre de 2017 vam presentar la crema Beranga, però en aquesta ocasió volia explicar-vos la nostra experiència amb aquesta crema.

La crema Beranga és un ungüent que van inventar uns treballadors d'unes plantacions de cotó i tabac per curar les ferides durant les jornades laborals l'any 1820 als Estats Units. Els propietaris de les plantacions es van interessar per aquest ungüent, que va anar passant de generació en generació familiar. Molts anys més tard una família de Cantabria hereta les plantacions i la recepta de l'ungüent i des de 1915 es produeix a Santander.



La crema Beranga té com a base l'oli d'oliva, cera d'abelles i plantes. Té una olor agradable a plantes i al ser un ungüent, no cal aplicar grans quantitats per notar els seus beneficis. 

Nosaltres mateixos i els nostres clients l'hem provat en casos de: dermatitis, cremades solars i domèstiques, hemorroides, llagues bucals, psoriasi, irritacions, pell atòpica i pell seca. Tots els clients i nosaltres mateixos estem molt sorpresos i contents amb el resultat. Us animem a provar-la!

+ informació i fotografia: www.cremaberanga.com

2 comentaris:

  1. La meva àvia és d'aquesta zona de cantabria i se la portava als meus pares. Recordo de tenir-la a la farmaciola de casa com una cosa primordial, jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Enric! Moltes gràcies per participar al nostre blog. Efectivament per a nosaltres també és un producte imprescindible a la farmaciola!! :)

      Elimina