Translate

dijous, 15 de febrer del 2018

Saltejat ràpid de fideus amb verdures i tonyina

Fa pocs dies que hem rebut uns fideus ecològics molt fàcils de cuinar perquè no s'han de bullir. Això fa que tinguin un índex glucèmic més baix que la pasta convencional i que per tant puguin ser interessants per a diabètics.


Ingredients (2-3 persones)

- 125g de wok noodles Natur Compagnie
- 1 cullerada de postre de Miso-Bouillon Natur Compagnie
- 200g de verdures (en el nostre cas van ser: carbassó, carrota i bròquil)
- 1-2 llaunes de tonyina bio o 150g de tonyina fresca
- oli d'oliva verge extra
- sal

Preparació:

Rentar i tallar les verdures al gust. Posar-les al wok amb un raig d'oli i deixar que es vagin fent. Un cop estiguin fetes, afegir la tonyina i deixar que es faci o s'escalfi si és de llauna.

Mentrestant, agafem un got gran amb 250ml d'aigua ben calenta i afegim una cullerada de postre de miso-bouillon i remenem fins que estigui ben dissolt.

Afegim el caldo que acabem de preparar al wok i a continuació hi aboquem els 125g de wok noodles. Remenem amb una cullera de fusta durant 3-4 minuts per ajudar a hidratar la pasta i repartir bé tot el caldo.

Servim i bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada