Translate

dijous, 4 d’abril del 2013

Novetats del mes!

Hem tornat de Setmana Santa carregats de productes nous de la marca Herbofarm, que compta amb certificacions de qualitat com la ISO 9000 i sistemes patentats que garanteixen la presència màxima de principis actius en tots els seus productes.

Sedakur


És un complement que conté passiflora, valeriana, llúpol i vitamines que fan que tinguem menys ansietat, estrès i nerviosisme. El producte no conté ni gluten, ni lactosa ni sucre. S'aconsella prendre un comprimit mitja hora abans d'anar a dormir.


Cholkur

Cholkur ajuda a disminuir els nivells de colesterol dolent (LDL) i potenciar el coesterol bo (HDL). La seva composició es basa en arròs vermell, oli de peix, EPA+DHA, nopal i vitamines. Aquesta composició fa que baixin els nivells de colesterol i disminueixen la velocitat d'absorció dels greixos. Sense lactosa, gluten ni sucre. Es recomana prendre una càpsula al dia amb aigua o una altra beguda.


Ciskur

És un complement per les cistitis. Conté nabius, vara d'or, gayuba, aloe gel, vitamina C i olis essencials d'espígol (lavanda) i gingebre. Aquests ingredients tenen un efecte immunoestimulant i diürètic. No té lactosa, gluten ni sucre. S'aconsella prendre un comprimit al dia, a poder ser a primera hora del matí amb un vas ben gran d'aigua. 



Proskur

Aquest complement és per ajudar a mantenir la bona salut de la pròstata. Està fet a base de sabal, trèbol, carbassa i gayuba. Aquestes plantes desinfecten les vies urinaries, són antiestrogèniques i antiinflamatòries. No té lactosa, gluten ni sucre. S'aconsella prendre un comprimit al dia, preferiblement al matí amb un got gran d'aigua o una altra beguda.


Slim-kombu



Aquest producte és un bon recolzament a les dietes d'aprimament. Afavoreix l'eliminació de líquids i de greixos acumulats activant i regulant el metabolisme. No conté gluten, alcohol ni conservants. Es recomana prendre 5 mesures diluïdes en un litre i mig d'aigua i anar bevent durant el dia.




Prevengola

Prevengola està pensat per les afeccions de la gola. Els ingredients que el composen són: farigola, rosa canina,vitamina C i olis essencials de menta, eucaliptus i llimona. Aquesta composició el fa un complement immunoestimulant, espasmolític, antisèptic, expectorant i balsàmic. Es presenta en pastilles que s'han de deixar dissoldre lentament a la boca tantes vegades com sigui necessari, tot i que el fabricant diu que amb 2 sol ser suficient.


Prevenvoce
La composició d'aquest complement el fa ideal per l'afonia o la ronquera . Conté una barreja d'erísim, mirra, i olis essencials eucaliptus i menta. De la mateixa manera que l'anterior, la presentació és en forma de pastilles que es deixen dissoldre lentament a la boca tantes vegades com sigui necessari.


Euflora 4

Euflora 4 és un complement que ajuda a reequilibrar la flora intestinal i la seva activitat. Afavoreix el creixement de les defenses de l'intestí de manera natural i a mantenir-lo en bon estat. Cada càpsula té 8.000 milions de cèl·lules vives amb excipients vegetals. No conté lactosa, gluten ni organismes modificats genèticament. S'aconsella prendre d'una a dues càpsules al dia preferentment en dejú o 15 minuts abans de menjar.

No trobes el complement que busques?? t'ajudem a buscar-lo! escriu-nos a: nutricionista@e-qdiet.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada