Translate

dilluns, 2 de juliol del 2012

Novetats de la setmana







Aquesta setmana presentem novetats de diferents marques que ens han arribat. Per a més informació, podeu consultar la web, escriure'ns a les xarxes socials o al mail o bé fer-nos una visita! us esperem...

- Espirulina Platensis de Raab Vitalfood GmbH: les proteïnes que té l'alga espirulina són de fàcil digestió i disponibilitat. A més a més, és una alga molt rica en ferro. El suplement d'espirulina Raab VItalfood a més d'espirulina, conté vitamines i minerals que reforcen la seva acció.

Espirulina Raab Vitalfood, ja disponible a la la botiga d'Andorra i botiga online.

- Gingebre en pols d'Artemis: el gingebre té nombroses propietats, una de les més importants és l'antibacteriana, que fa que sigui un bon aliat contra refredats, úlceres o problemes gastrointestinals. A més a més, ajuda a evitar els vòmits i és afrodisíac. A Q&diet ja disposem d'aquesta planta en pols.

                                                                  
 Gingebre en pols, ja disponible a la la botiga d'Andorra i botiga online.




- Llibre: la alimentación y las emociones: Montse Bradford, diplomada en teràpia emocional, ens ensenya en aquest llibre que tots els aliments tenen una energia que pot afectar a la nostra manera de ser, de sentir o pensar. En aquest llibre podreu conèixer les vibracions específiques que ens transmeten els aliments per tal de relacionar-nos millor amb l'alimentació diària i aconseguir l'equilibri interior.

El llibre, de l'editorial Océano Ambar, ja disponible a la la botiga d'Andorra i botiga online

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada