Translate

dilluns, 23 de juliol del 2012

Alguns complements dietètics per articulacions i ossos




L'estat de les nostres articulacions i els nostres ossos es pot millorar també amb l'alimentació. Al mercat existeixen una sèrie de complements que ens poden ajudar, com els que presentem a continuació:


Artro-Krill, un dels complements
 recomanat en articulacions i ossos
- Alfals: és una planta rica en vitamina D, calci  i fòsfor, que ens ajuden a tenir uns ossos sans i forts, especialment als nens en època de creixement. Aquesta planta també ens ajuda a prevenir l'osteoporosi.

- Artro-Krill: són càpsules de krill, cartílag de taurói músclo de llavi verd. Té una acció molt beneficiosa en processos de tipus inflamatori de les articulacions (artitis, reumatismes) i/o els processos degeneratius com l'artrosi, on a més a més de calmar el dolor, ajuda a la regeneració dels cartílags.

- Arti-Aktiv: Complement per a cartílags i articulacions, el vam presentar fa unes setmanes com a novetat en complements. Està composat per pols de músclo (Perna Canaliculus), oli de peix amb un alt contingut d'EPA, vitamina C, vitamina E i Seleni. 

Artrosan Forte, especial per l'artrosi

Artrosan forte: és un preparat vegetal a base d'arrel secundària d'harpagòfit, cultivat de manera sostenible a través del projecte Kalahari (desert de Kalahari, Sud d'Àfrica). L'harpagòfit ha estat utilitzat des de fa segles com a planta medicinal pels boiximans per tractar l'artrosi  i altres malalties reumàtiques.



- Cartílag de tauró:  el cartílag de tauró s'extreu de l'esquelet del tauró, que és l'únic animal que no pateix càncer degut al seu potent sistema immunològic. Aquest suplement està àmpliament utilitzat en problemes articulars, malalties d'espatlles, colzes i genolls, aixó com també en persones que tenen tendència a patir tendinitis (inflamació dels tendons).

I... això no és tot! per veure més complements, et recomanem que entris a la nostra web i visitis la nostra àmplia secció d'articulacions i ossos!! i si no trobes el teu complement... t'ajudarem a buscar-lo!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada