Translate

dimarts, 10 de setembre del 2024

Càpsules amb cúrcuma, infusions de te kukicha i més a les nostres novetats de setembre

 Promocions setembre 2024


Durant tot el mes de setembre a l'herboristeria Q&diet: silici orgànic, Menstruasan i Son-ríe plus al 15% de descompte.

El silici és un oligoelement (mineral que present a l'organisme en molt poca quantitat) però que tot i així, participa no només a la salut dels ossos, de la pell, la circulació o la formació de col·làgen entre altrs. Es recomana prendre 30ml al dia, a ser possible en dejú. 

Menstruasan és un extracte d'una planta que es diu Vitex agnus-castus (sauzgatillo en castellà) que ajuda a millorar el síndrome premenstrual a la vegada que també millora el cicle menstrual. Es recomana prendre 15 gotes diluïdes en aigua, 15 minuts abans de dinar i abans de sopar.

Son-ríe plus són unes cápsules amb tarongina, arç blanc, melissa, rosella, i valeriana formulat per ajudar a mantenir l'equilibri emocional i contribuir a la relaxació mental. Es recomanen 3 càpsules al dia, abans d'esmorzar, dinar i sopar. 

Novetats setembre 2024


Càpsules amb cúrcuma, gingebre i pebre negre

Càpsules amb cúrcuma, gingebre i pebre negre, 3 ingredients que ajuden a reduir la inflamació. Producte certificat sense gluten ni lactosa i vegà. Es recomana prendre 1 càpsula al dia, preferiblement amb el menjar.


Infusions de te kukicha ecològic


El te kukicha o te de 3 anys és un tipus de te verd japonès molt baix en teïna i ric en minerals, que s'utilitza habitualment a la dieta macrobiòtica. Es recomana fer una infusió i deixar reposar 3 minuts.


Phytojunior 4 Intellect


Complement a base d'extractes de plantes, gemmes i olis essencials formulat específicament per a infants que necessitin millorar la concentració i la memòria. Un bon recurs per ajudar a la tornada a l'escola! La dosificació va en funció del pes de l'infant i es recomana prendre-ho amb l'esmorzar i el berenar.


Harpasul gel


Gel balsàmic amb olis essencials i extractes de plantes que exerceixen una acció defatigant, ajuden a relaxar la musculatura i mitiguen el dolor. Es recomana extendre una capa de gel uniforme sobre la zona desitjada fent massatges suaus fins que s'absorbeixi completament. Aplicar 2-3 vegades al dia.

Sucal 


Complement alimentari a base de proteïnes, vitamines i minerals que contribueix al bon funcionament dels músculs i els ossos. Amb citrat càlcic, vitamina D3, K2 i casseïna procedent de la llet. Còmode format en sticks, es pren un al dia, diluït en aigua o llet.


Colutori bucal herbal zero % flúor y alcohol


Colutori bucal formulat amb plantes (salvia, canyella, eucaliptus, arbre de te i clau) que enforteix i tonifica les genives, elimina el mal alè i ajuda a evitar la desmineralització de l'esmalt. Sense flúor,  alcohol ni bisfenol A. Es recomana omplir el gotet dosificador fins als 20ml i aplicar-lo directament a la boca i glopejar durant aproximanadment 1 minut. Es pot utilitzar 2-3 vegades al dia, després de raspallar-se les dents.


Us esperem!!