Translate

dimecres, 19 de juny del 2024

Les flors de Bush Austràlia

 Les essències florals

L'ús d'essències florals és molt antic. Se sap que a Egipte, ja fa 3000 anys, es recol·lectava la rosada de
les flors amb finalitats curatives. 

També es coneix que durant el segle XII l'abadessa alemanya Hildegard von Bingen utilitzava essències florals, les gemmes, les plantes, la música i la dieta per curar així com també Paracelsus anys més tard.

No obstant, va ser el Dr. Edward Bach qui fou reconegut com el pare de la teràpia floral. El Dr. Bach era un metge d'origen galès que va començar a relacionar les malalties no només amb els símptomes físics sinó també amb les emocions, les actituds i els sentiments. Fixant-se com es comportaven les plantes a la natura, va preparar uns macerats que va utilitzar amb altres plantes. Més tard ho va provar amb animals, amb ell mateix i finalment amb els seus pacients. 

A dia d'avui les essències florals encara són una eina molt utilitzada que treballen amb l'energia vibracional, el camp energètic i emocional de les persones.

Què son les flors de Bush Austràlia?

Les flors de Bush són unes essències florals d'origen australià creades a finals dels anys 80 per Ian White.

Ian White és naturòpata i forma part de la cinquena generació d'una herboristeria familiar autòctona. Des de ben petit la seva àvia li va transmetre la cultura i saviesa sobre les diferents plantes de la regió.

A nivell geològic, Austràlia es considera el continent més antic i amb unes característiques molt especials que fan que les plantes que hi habiten també ho siguin. 

Ian White va crear un sistema floral amb 49 essències inicials que va revisant i al que va incorporant noves essències. Actualment ja arriben a una setantena.

A diferència de les flors de Bach (que estan organitzades en set grups diferents segons l'estat d'ànim o la preocupació) les flors de Bush estan classificades per xacres. Els xacres són 7 centres energètics que hi ha al cos i que penetren tots els nostres camps (etèric, emocional, mental i espiritual).

Com ens poden ajudar les flors de Bush Austràlia?

Les flors de Bush Australia s'utilitzen per millorar el nostre estat d'ànim i equilibar el nostre sistema emocional des d'un punt de vista energètic i vibracional. 

No tenen interaccions amb medicaments ni efectes secundaris i les poden prendre tant adults, com nens com animals. 

Com saber quines Flors de Bush Austràlia necessitem i com es prenen?

A Q&diet comptem amb una terapeuta d'essències florals que fa sessions de flors de Bach i flors de Bush Austràlia (amb cita prèvia) per detectar quines essències són necessàries i fer el preparat. 

El preparat consisteix en les essències necessàries, aigua i un conservant que generalment és glicerina. En funció de si el preparat és amb flors de Bach o Bush s'indiquen un nombre de gotes o un altre i també quantes vegades s'han de prendre al dia.


Per a més informació, visita'ns o posa't en contacte amb nosaltres a info@e-qdiet.com, via xarxes socials a Instagram, Facebook, Twitter o Whatsapp al +376390303. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada