Translate

dilluns, 10 de juny del 2024

Candisan, gel de dutxa en pols i més a les nostres novetats de juny

 Promocions juny 2024

Durant tot el mes de juny: L-carnitina, extracte de civada i Flatusor al 15% de descompte. 

La L-carnitina és una substància que millora la producció d'energia i s'utilitza per millorar el rendiment esportiu i també per a cremar greixos. Es recomana 1 càpsula al dia mitja hora abans del menjar. 

A l'extracte de civada (avena en castellà) se li atribueixen propietats que poden contribuir a l'acció diürètica de l'organisme i poden afavorir un alleugeriment d'estats nerviosos. Es recomana prendre 1ml (25-30gotes) 3 vegades al dia en mig got d'aigua o suc.

Flatusor és un producte per ajudar a l'eliminació de gasos i flatulències. Són unes càpsules d'alliberament prolongat que fa que s'absorbeixin més els seus components i s'aprofitin més. Es recomana prendre 2 càpsules al dia, una amb l'esmorzar i una amb el sopar.  


Novetats juny 2024

Candisan

Fórmula a base d'àcid caprílic en diverses formes, extractes de plantes (all, aranja, orenga, suma, equinàcia, pau d'arco i noguer) i seleni que ajuda a combatre la candidiasi. Es recomana prendre 2 càpsules 3 vegades al dia (6 en total) durant un període d'aproximadament 2 mesos.


Gel de dutxa ecològic en pols Nostalgia

El gel de dutxa en pols es posa dins d'un envàs i es barreja amb 250ml d'aigua, es deixa reposar 24 hores i ja està llest per ser utilitzat. El model nostàlgia té propietats antioxidants, purificants i emolients que cuiden la pell i respecten el seu pH natural. Amb olis essencials aromàtics de coriandre, pi silvestre, artemisa, romaní, menta i taronja.


Relahelp

Complement alimentari amb actius naturals que ajuden a mantenir un estat de benestar i relax per tenir un millor rendiment mental. Amb vitamines del grup B, vitamina C, zinc, magnesi, hidrolitzat de proteïna de la llet, l-teanina i vitamina E. Es recomana prendre 2 càpsules a la vegada en una única dosi i a poder ser, separades del menjar.


Galetes Protein cookies d'ametlla i sèsam bio


Galetes a base de farina de blat sarraí integral, pasta de dàtil, proteïna de pèsol, ametlla trossejada, llavors de sèsam, oli d'oliva verge extra, oli de coco, suc de llimona i cúrcuma que amb alt contingut en proteïna. Tots els ingredients són de cultiu ecològic. 


Crema facial retinal natural

Crema facial amb retinal, vitamina C i. esqualà. El retinal procedeix de la fermentació d'un extracte de llevat que actua de forma ràpida sobre la pell millorant les arrugues i els signes visibles del fotoenvelliment. Ajuda a estimular la producció de col·làgen i millora la textura de la pell promovent la renovació cel·lular. Apta per a tot tipus de pells. Es recomana aplicar matí i/o nit sobre la cara, coll i escot fent un massatge suau fins a la completa absorció.


Yogi tea Happy nature


Infusió Yogi Tea amb mango, oli de mandarina i vainilla com a ingredients principals amb altres plantes i espècies que s'ha de deixar infusionar 7 minuts abans de degustar. Yogi Tea destina els diners recaptats amb la venda d'aquesta infusió a recolzar els agricultors de Madagascar, que és un dels països del món més afectats per la deforestació.



Galetes de blat sarraí sense gluten


Galetes amb blat sarraí ecològic i sense gluten, xarop d'atzavara, oli de gira-sol, gasificants, gingebre, canyella, vainilla i oli d'oliva verge extra. 




Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada