Translate

dimarts, 7 de novembre del 2023

Xplendor capilar, Aprolis erysim forte i més a les nostres novetats de novembre

 Promocions novembre 2023


Duarnt tot el mes de novembre: oli d'eucaliptus per a difusor, alga verdiazul i multicombi al 15% de descompte.

Oli essencial d'Eucalyptus globulus per a difusor format 60ml, molt apropiat per aquesta època de l'any ja que va bé per les vies respiratòries i els refredats. 

L'alga verdiazul o AFA, són unes microalgues que creixen a un llac d'Estats Units i són molt riques en vitamines del grup B, clorofil·la i minerals. 

El multicombi és un complement amb magnesi, vitamina B6 i rhodiola per ajudar al sistema nerviós i processos d'ansietat, angoixa i nervis. 

Novetats novembre 2023

Calendaris d'advent d'infusions ja disponibles

Un any més ja estan disponibles els calendaris d'advent d'infusions en 2 formats. Calendari Yogi tea amb 24 infusions diferents i calendari Cupper amb 12 infusions diferents (2 de cada gust). També rebrem pròximament el calendari d'advent de xocolata vegà sense gluten ni lactosa.


Xplendor capilar + xampú

Xplendor és un complement alimentari amb vitamines, minerals, extractes vegetals i aminoàcids pel manteniment i enformtiment del cabell així com també la seva pigmentació i frenar la caiguda. També aporta nutrients importants pel manteniment de la pell. Es recomana prendre 1 càpsula al dia amb l'esmorzar. Ara a més a més comprant les càpsules rebràs gratuïtament el xampú Xplendor anticaiguda.

Aprolis erysim forte


Esprai bucal amb pròpolis, eríssim (o herba dels cantors) i olis essencials d'eucaliptus i farigola ideal per l'afonia i mal de la gola com la faringitis i laringitis. Es recomana realitzar 1-2 pulveritzacions de 4 a 5 vegades al dia. 


Aprolis classic syrup


Un xarop a base de mel, pròpolis, atzerola, cirera, regalèssia i oli essencial de farigola que contribueix al bon funcionament del sistema immunitari i les afeccions de les vies respiratòries. Per a adults i apte també durant el segon i tercer trimestre de l'embaràs. Es recomanen 15ml d'una a tres vegades al dia.i es pot prendre sol o diluït amb una mica d'aigua o una infusió.

Collmar beauty gominoles


Gominoles gust gerds amb col·làgen marí, coenzim Q10, àcid hialurònic i biotina per contribuir al bon estat del cabell i la pell. Es recomanen 2 gominoles al dia, una al matí i l'altra al migdia. Sense sucre (edulcorat amb maltitol i sorbitol) ni al·lèrgens.


Penjoll cridador d'àngels

És una esfera de plata que quan es mou emet un so discret semblant a unes campanetes. El solen portar les embarassades a l'alçada de la panxa i la tradició diu que protegeix i ajuda a calmar al bebè, creant un vincle especial entre mare i nadó. 



Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada