Translate

dijous, 5 de gener del 2023

Celularis formula, isR i més a les nostres novetats de gener

 Promocions gener 2023

Durant tot el mes de gener: astragalus plus, inulac plus i patè vegetal amb algues al 15% de descompte.

L'astragalus és una planta de la mediciona tradicional xinesaque ajuda a pujar defenses i també es recomana en èpoques d'estrès, examens o apatia. Inulac plus és un complement amb enzims, probiòtics i àcid làctic que ajuda a fer la digestió.

El patè vegetal d'algues és 100% vegetal i ecològic. Amb tofu, oli d'oliva verge extra, alga espagueti de mar, miso, shoyu, midó de tapioca, farigola i orenga. Ideal per fer aperitius, entrepans i altres plats.

Novetats gener 2023

Celularis formula


Complement de Margan formulat per reforçar i ajudar al creixement del cabell i les ungles. Amb queratina, l-cistina, col·lagen, margalló, llavors de carbassa, bambú, seleni, coure, zinc, vitamina A, E, C, D, B5, B6 i biotina. Es recomana prendre 2 càpsules al dia.


isR

L'isard és un dels animals més emblemàtics del nostre país. Des d'@isr.andorra li fan aquest homenatge per les nostres llars i nosaltres tenim el privilegis de poder-los vendre. També podreu trobar mini isards en format clauer, fets amb metacril·lat reciclat o fusta d'origen sostenible certificat.


Erectramina


Comprimits amb 14 ingredients actius (plantes, l-arginina, vitamines, zinc i cafeïna) que funciona estimulant el desig sexual i regula l'ejaculació precoç. Es pot prendre 45 minuts abans de l'acte sexual o bé prendre un comprimit al dia de manera continuada fins a acabar la caixa (16 comprimits).


Sananitos Lombrices

Sananitos LBC és un xarop pensat pels infants per ajudar a eliminar els cucs intestinals, tot i que també el poden fer servir els adults. Està fet a base de llavors de carbassa, anís, papaia i genciana. Amb gust de préssec. Es recomana prendre una cullerada sopera abans de dinar i una altra abans de sopar. Es pot prendre sol o dissolt en suc o aigua. A partir de 3 anys d'edat.

Tahin negre


Crema de sèsam negre (50% negre i 50% torrat) de procedència bio, sense sal afegida. El tahin negre és una mica més intens que el blanc i s'utilitza igualment per preparar hummus, patè vegetal, salses o postres com ara gelats o muffins. També es pot utilitzar directament per condimentar torrades o aperitius.


Metal detox Protector


Metal detox és un complement que ens ajuda a eliminar toxines i metalls pesats. Conté àcid alfa lipoic, L-glutation, N-acetil cisteina i vitamina C. Es recomana prendre 1-2 càpsules al dia.


Pèndol hebreu

El pèndol hebreu és un pèndol de fusta que conté diferents etiquetes (ideogrames), que si es fan servir a través del pèndol desgraven informació i "resetegen". El pèndol va acompanyat de 2 packs d'etiquetes i del manual per aprendre a utilitzar-lo correctament.



Bon any a tothom i bona diada de Reis!!

Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada