Translate

dimecres, 2 de novembre del 2022

Cholkur advance new, phytorespir i més a les nosters novetats de novembre

Promocions novembre 2022

Durant tot el mes de novembre: Bi Complex, Contra Flu i cafè verd en comprimits al 15% de descompte.

Bi Complex ajudarà a pujar les teves defenses i preparar-te pel fred que ja arriba. Contra Flu és un xarop que millora qualsevol procés de refredat o grip. El cafè verd en comprimits és un bon aliat crema-greixos acompanyat d'una bona dieta i exercici físic.

Novetats novembre 2022

Calendaris d'advent novament disponibles


Ja tenim disponibles els calendaris d'advent d'infusions de Yogi Tea (24 infusions diferents)  i de Cupper (12 infusions, 2 de cada). També podreu trobar el calendari d'advent de xocolate de Moo Free vegà, sense gluten, lactosa ni oli de palma.Cholkur advance new

Nou cholkur amb la quantitat de llevat d'arròs vermell que s'adapta a la legislació europea vigent i que a més a més conté berberina, auró, vitamina B9 i enzim Q10. Cholkur ajuda a regular el colesterol i la funció de l'aparell cardiovascular. 1 comprimit al dia. Sense gluten ni lactosa.


Phytorespir + stick inhalador


Barreja d'olis essencials (ravintsara, eucaliptus, romaní, cajeput, niaouli, lavandin, farigola, menta, arbre de te i clau). Es pot fer servir per inhalar (va amb stick inhalador i 4 recanvis), per fer vapors i també per aplicar a la zona pectoral. També es pot posar al difusor. La sinèrgia d'olis fa que ajudi a descongestionar el sistema respiratori, expulsar mucositat i respirar millor. Apte per a tota la família, a partir de l'any d'edat. Seguint sempre les instruccions que marca el fabricant.

Mix Omega 3Barreja de llavors bio de lli daurat i chia triturades que asseguren un alt contingut en omega 3. Collarets artesanals amb minerals

Collarets artesanals amb minerals i el penjoll de la flor de la vida, fets per l'Atelier ô Biojoux. 2 models disponibles: àgata molsa amb penjoll daurat o apatita amb penjoll platejat. L'àgata molsa treballa les pors, allibera bloquejos, atrau l'abundància i l'esperança. L'apatita obre la comunicació, sinceritat, motivació i ajuda a canalitzar l'enuig i la frustració


Normolip 5 (novament disponible)

Normolip novament disponible amb la quantitat de llevat d'arròs vermell que s'adapta a la legislació europea vigent i que a més a més també conté gamma oryzanol, coenzim Q10, policosanols i crom per ajudar a regular els nivells de colesterol en sang. Es recomana prendre 1 càpsula abans d'anar a dormir. 


Ampolles facials de vitamina C

Vitamina C estabilitzada no fotosensibilitzant que apota lluminositat i ajuda a reduïr les arrugues. 98% dels ingredients són d'origen natural. Aptes per a pells sensibles. Es pot aplicar tant de dia com de nit tot i que per les seves propietats antioxidants és més recomanable al matí. Aplicar una petita quantitat fent uns tocs lleugers i fer un massatge per absorbir millor el producte. Es ven per unitats individuals.


Llibre: La curación por las flores


La curación por las flores és un llibre que inclou 3 obres:
cúrese usted mismo, los 12 remedios i repertorio de remedios. Les 2 primeres van ser escrites pel propi Dr. Bach i la tercera per F. J Wheeler. El llibre conté escrits originals del Dr. Bach. Una bona guia per entendre com funciona el sistema floral i aprofundir sobre cada un dels remeis i les seves aplicacions.Us esperem!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada