Translate

dimecres, 1 de setembre del 2021

Tranquilance, polseres de palo santo i més a les nostres novetats de setembre

Promocions setembre 2021



Aquest mes, el mix de proteïnes (pèsol, arròs, carbassa i cànem) i el gel de bany familiar bio amb àloe vera orgànic, aigua de tarongina (azahar en castellà i oli essencial de herba llimona (cymbopogon) al 15% de descompte.


Tranquilance canapa relax


Solució en gotes amb teanina (aminoàcid), passiflora, melissa, griffonia, camamilla, safrà, rosella de califòrnia i oli de cànem per ajudar a combatre l'estrès i la irritabilitat. Millora l'estat mental i psicofísic. Molt útil per la tornada a la feina després de les vacances! Es recomana prendre 1,5ml amb una mica d'aigua o directment a la boca, abans d'esmorzar.

Polseres de palo santo



El palo santo (Bursera Graveolens) és un arbre molt antic d'origen sud americà utilitzat per atraure la bona sort, netejar i purificar ambients i energies.
Normalment es fa servir per cremar (encens) però a partir d'ara també el tenim en polsera!



Desodorants en crema Banbu

Seguim presentant productes de la marca Banbu! Si us van agradar els desodorants sòlids del mes passat, els desodorants en crema no us decepcionaran. El seu envàs en llauna és ideal per viatjar i guardar a qualsevol raconet del lavabo. Amb ingredients naturals, vegans i que cuiden de tu i del planeta. 2 models disponibles: so pure i so fresh. Visita'ns i els podràs olorar. Molt fàcil d'aplicar, només has d'agafar la quanitat necessària amb els dits i aplicar-la a les aixelles.


Tortitas de blat de moro i arròs amb poma i canyella




Noves tortitas de blat de moro i arròs amb poma i canyella, es convertirà en el snack preferit dels més gormands. Sense ou, sense gluten i veganes. Tots els seus ingredients són de cultiu ecològic i són irresistibles!




Xampús amb henna

Per a totes les amants de la henna, incorporem 3 xampús que ajudaran a mantenir i reforçar el color: coure, castany i caoba. La resta de colors es poden encarregar. L'ús habitual de xampús colorants a la henna faran que el cabell sigui més brillant i tingui una millor textura. Amb extractes naturals de cultiu ecològic i sense parabens, olis minerals, ftalats, colorants sintètics ni al·lèrgens.


Noves varietats de pèndols




Seguim incorporant pèndols. Ara també en podràs trobar de quars rosa i de shungit.





Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada