Translate

dimecres, 4 de març del 2020

Xampú sòlid, bicarbonat de sodi i més a les nostres novetats de març

Promocions març 2020

Si ets de les persones que notes els canvis estacionals, aprofita la nostra promoció de març per donar la benvinguda a la primavera. Fost Print són vials amb gelea reial, vitamines i minerals que tonifiquen i proporcionen energia alhora que estimulen el sistema immunològic. Molt recomanable durant èpoques d'estrès, exàmens, cansament o astència primaveral! 1 vial al dia a primera hora del matí. Ara, al 25% de descompte!

Novetats març 2020

Xampú sòlid bio

Amb el xampú sòlid contribuiràs a reduir el consum d'aigua, energia i residus. Per a cabells normals. A base d'olis vegetals enriquits amb mantega de karité orgànica i argila groga. El 100% dels ingredients són d'origen natural i el 20,5% d'agriculura ecològica. Sense conservants, silicones ni sulfats. + info aquí (en francès).

Bicarbonat de sodi

Bicarbonat sòdic 100% sense alumini. El bicarbonat sòdic s'utilitza com a gasificant per fer postres (galetes, pastissos...), també és un bon antiàcid, elimina les males olors (olor corporal, nevera, rentaplats) i prevé la formació de cal a la rentadora. A més a més també es pot utilitzar per a la higiène bucal (ajuda a eliminar bacteris) i és molt bon alcalinitzant (ajuda a eliminar l'excés d'àcid al cos). Dosi diària recomanada: 1 cullerada de postre al dia.

Esprai aeri purificant


L'únic esprai 100% natural que hi ha al mercat amb 41 olis essencials que permet purificar i netejar l'aire (bacteris, virus, fongs i àcars) i eliminar les males olors. Útil per a la llar, el lloc de treball, el cotxe, les maletes, cortines, moquetes, matalassos... Es recomana pulveritzar 1-2 vegades al dia. Per a un espai de 10m2, 2 pulveritzacions dirigides cap al sostre. Deixar actuar 30min i airejar. 


Eritritol bio


Eritritol bio extret de fruita. Es pot fer servir com a edulcorant per substituir el sucre, tant en productes freds com calents. També es pot utilitzar per a fer postres ja que tolera bé la cocció. Per a més informació sobre l'eritritol, podeu veure l'article Què es l'eritritol i com s'utilitza que vam publicar recentment al blog. 


Goma xantana sense gluten


La goma xantana és un polisacàrid que s'extreu del blat de moro. S'utilitza com a additiu per preparar postres, gelats i begudes. Ajuda a espessir i/o estabilitzar.

Atzerola bio en càpsulesL'atzerola és el fruit d'un arbust d'Amèrica Central. El seu aspecte recorda a una cirera, però de tamany més petit i d'un color vermell més vistós. És un dels fruits més rics en vitamina C que hi ha. Es recomana prendre una càpsula amb l'esmorzar o el dinar.

Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada