Translate

dimarts, 7 de gener del 2020

Herboder plus, maca vermella i més a les nostres novetats de gener

Promoció gener 2020



Durant tot el mes de gener, mel bio amb pepites de cacau, mel bio amb all negre o mel bio amb gingebre al 15% de descompte. Les mels amb cacau o all negre són molt antioxidants i la mel amb gingebre és més antibacteriana que la resta. 


Novetats gener 2020

Herboder plus


Ara que ja han passat les festes nadalenques és un bon moment per depurar l'organisme i fer una bona neteja hepàtica. Herboder plus són uns vials amb carxofa, dent de lleó, card marià, desmodium, boldo, rave negre colina i inositol. Es recomana prendre un vial al dia (directament o diluït en aigua) preferiblement en dejú.



Maca vermella bio en pols

La maca vermella, a més de les propietats habituals d'aquesta arrel està especialment indicada en trastorns hormonals i també és la més indicada per la salut òssia i és la més antioxidant. És per aquest motiu que es recomana durant la premenopausa i menopausa. També té efectes positius en la pròstata. 



Aloe vera bio amb polpa

Incorporem a la nostra gamma de productes d'aloe vera aquest aloe vera bio sense filtrar i amb tota la polpa. Prové d'Andalusia i com a ingredients només té aloe vera i una mica d'àcid cítric. No conté conservants, colorants ni sucres afegits. No està pasteuritzat i és lliure d'aloïna.


Pre&pro derma

Un altre producte interessant després de les Festes. Pre&pro derma és un complement simbiòtic (té probiòtics i prebiòtics) pensat per depurar, netejar i nodrir la pell. Conté cúrcuma, probiòtics (bifidobactèries), espirulina, chlorella i pebre negre. És un complement molt indicat en acné i altres problemes de la pell. Es recomana prendre una càpsula al dia.  

Rooibos verd bio



Nova infusió de rooibos verd que per la seva composició natural, no conté teïna i al no ser fermentat, és més ric en antioxidants que el te. Té un sabor dolç així que en la majoria dels casos no cal utilitzar sucre ni edulcorants. I a més a més, és un bon aliat contra la retenció de líquids.



MSM en pols 


El MSM és un component de les proteïnes molt important per la formació dels músculs, la pell, el cabell i les ungles. A més a més també forma part de les nostres dents i ossos i participa en processos del pàncreas i el fetge. Es recomana prendre una culleradeta de cafè (3g) 2 vegades al dia, una en dejú i l'altra a mitja tarda amb l'estómac buit. 


Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada