Translate

dimecres, 5 de juny del 2019

Colon cleanse lax fibra, ergyphilus plus i més a les nostres novetats de juny

Novetats juny 2019

Colon cleanse lax fibra


Ampliem la nostra gamma de colon cleanse amb el colon cleanse lax fibra que actua com a regulador intestinal. Són càpsules amb aloe vera, psyllium, escorça sagrada, fonoll, sen, regalèssia, genciana, dent de lleó, rhamnus, ruibarbo i marrubí. Es recomana prendre 1-2 càpsules a la nit abans d'anar a dormir amb un got gran d'aigua.



Ergyphilus plus



Barreja de tres lactobacils i una bifidobacteria d'origen humà que s'adapten molt bé a l'intestí i regulen i milloren la flora intestinal. Es recomana prendre 2-4 càpsules al matí, preferiblement fora dels àpats. Una vegada obert s'ha de conservar a la nevera.



Raspall de dents de fusta i fibres naturals

Aquesta setmana se celebra la setmana sense plàstic sota el nom "boicot al plàstic". T'animem a provar el raspall de dents artesanal de fusta i fibres naturals. Sense vernís ni altres tractaments, amb fibres vegetals. Tots els materials són naturals i 100% biodegradables. Un producte respectuós amb el medi ambient i amb tu mateix!


Barretes substitutives Zero remordimientos

Barretes susbtitutives d'àpat per a moments puntuals. Són riques en proteïnes i fibra i aporten els nutrients més bàsics en una dieta baixa en calories. 2 barretes substitueixen un àpat. Es recomana acompanyar-les amb un got gran d'aigua. Gust xocolata o iogurt-maduixa. Recomanem, sempre, una dieta equilibrada i variada  per baixar pes, amb supervisió d'un especialista. Les barretes substitutives només són per dies puntuals i ocasionals!


L-theanina complex


La l-theanina és un aminoàcid present al te verd que afavoreix la calma i l'atenció. Millora l'ansietat i l'angoixa. Els comprimits de l-theanina també contenen dos aminoàcids més (l-glutamina i glicina), 4 vitamines del grup B i manganès. Es recomana prendre 2 comprimits al dia fora dels àpats.




Nachos roll amb tomàquet




Un nou aperitiu saludable! Nachos de blat de moro vegans i sense gluten elaborats amb oli de gira-sol, tomàquet i espècies. Estan boníssims!




Promoció juny 2019

La gelea reial és un reconstituent amb propietats antibacterianes i antimicrobianes que t'ajudarà a millorar i prevenir refredats durant aquests canvis de temps que estem patint! Per altra banda, ginkgo plus, amb ginkgo biloba, fòsfor i calci t'ajudarà a millorar la memòria i la concentració durant aquesta època d'examens i estrès abans de les vacances!


T'esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada