Aperitius saludables
Ara que (per fi!) ja ha arribat el bon temps, a qui no li ve de gust fer l'aperitiu a casa, al balcó o a una terrasseta? El problema és que moltes vegades a l'hora de fer l'aperitiu només pensem en patates fregides de bossa i olives. I si provem altres alternatives?
"Natxos" de blat de moro i llegums bio
És un producte no fregit amb blat de moro i pèsols, fesols, llenties i cigrons. Serà l'acompanyament ideal a un bon guacamole casolà!
Xips de Kale bio
La kale és una col molt rica en minerals i fibra que fa un temps que es fa servir molt en sucs detox. Els xips de kale contenen també anacards, ceba, oli d'oliva verge extra, llevat, sal de l'himalàia i sucs de llimona. Es deixen deshidratar a baixa temperatura i queden cruixents sense estar fregides.
Palets d'espelta bio amb patè d'olives
"Natxos" de blat de moro i llegums bio
És un producte no fregit amb blat de moro i pèsols, fesols, llenties i cigrons. Serà l'acompanyament ideal a un bon guacamole casolà!
Xips de Kale bio
La kale és una col molt rica en minerals i fibra que fa un temps que es fa servir molt en sucs detox. Els xips de kale contenen també anacards, ceba, oli d'oliva verge extra, llevat, sal de l'himalàia i sucs de llimona. Es deixen deshidratar a baixa temperatura i queden cruixents sense estar fregides.
Palets d'espelta bio amb patè d'olives
Acompanya un patè d'olives amb aquests palets d'espelta bio fets amb farina d'espelta, llevat, sal marina i aigua.
Xips bio de llenties o cigrons
Tot i que en aquest cas sí que parlem d'un producte fregit, és una bona alternativa a les patates de fregides de bossa i una manera diferent de consumir llegums. Agraden a tots els públics!
Crispetes bio
Blat de moro, oli de gira-sol, sal, carotens i extracte de romaní com a antioxidant. Res més. Un producte que tampoc està fregit i és un èxit assegurat.
Avenacakes bio amb patè vegetal
Torrades de civada sense llevat i amb oli d'oliva verge extra. Molt recomanables per menjar amb patè vegetal o hummus.
T'animes a tastar aquestes propostes?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada